Η ψυχή του καλοκαιριού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου κρυμμένες γωνιές σε περιμένουν κάθε στιγμή της ημέρας για να απολαύσεις αυτή την υπέροχη εποχή. Το Psyche στη στοά της Κορνάρου έχει ανοίξει την τζαμαρία του, συνδέοντας το μέσα με το έξω, έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και με τη διάθεσή μας. Γιατί δεν γίνεται να αντισταθείς σε μια βόλτα μετά τη δουλειά, όταν η μέρα είναι ακόμα τόσο φωτεινή.

 

Αυτές τις απογευματινές απολαύσεις είναι που φιλοξενεί το Psyche σε μια ατμόσφαιρα ξεκούραστη, με τα πράσινα φυτά να σε μεταφέρουν μακριά από την πόλη και τα τραπεζάκια να σε καλωσορίζουν σε ένα σημείο όπου το απογευματινό φυσικό φως ξεπερνά και το πιο ψαγμένο lighting design.

 

Η wine list παραμένει μία από τις καλύτερες και ταυτόχρονα προσιτές, με προτάσεις από τον πλούσιο ελληνικό αμπελώνα αλλά και διεθνή οινοποιεία που μπορείς να απολαύσεις είτε σε φιάλη είτε σε ποτήρι –και εδώ οι επιλογές είναι πολλές και προσεγμένες–, ενώ τα πιάτα ταιριάζουν με κάθε επιλογή και κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Psyche wine bar
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Από έναν καλοφτιαγμένο ντάκο με κολοκύθι και αρωματικό βασιλικό ή μια σαλάτα με σπαράγγια εποχής μέχρι μια καρμπονάρα με χειροποίητα ζυμαρικά και χέλι, οι προτάσεις της κουζίνας είναι ιδανικές για ένα ελαφρύ γεύμα βασισμένο σε εποχικά υλικά, που θα σε ξεκουράσει μετά από μια δύσκολη μέρα. Μάλιστα, ειδικά τις απογευματινές ώρες από τις 5 μέχρι τις 7 θα βρεις καινούργιες ανακαλυψεις με 20 ευρώ για το μπουκάλι και με 5 ευρώ για το ποτήρι, για να δημιουργήσεις μια νέα συνήθεια που θα σε συνοδεύσει όλο το καλοκαίρι.

 

Το Psyche wine bar παραμένει προορισμός για κάθε περίσταση και ώρα και σύντομα θα βρούμε τη vintage ατμόσφαιρά του να μας περιμένει και τα μεσημέρια του Σαββάτου, κάνοντας τις ζεστές μέρες στην πόλη πιο όμορφες.

 

Κορνάρου 4, Σύνταγμα, 210 3221271 

www.psychewinebar.gr

Facebook: Psyche Wine Bistro 

Οδηγός Γεύσης