ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2012 | 12:32

Έλεος πια κορίτσια!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να έχεις δώσει ραντεβού για έξω και να σε έχουν στήσει μια ώρα οι γυναίκες για να...βαφτούν!Γιατί δηλαδή καλοκαιριάτικα ρε κορίτσια έχετε την ανάγκη να βαφτείτε και να γίνετε σαν καρνάβαλοι?Γιατί όχι μόνο καλοκαιριάτικα αλλά και χειμωνιάτικα έχετε την ανάγκη να κάνετε αρκετή ώρα για να ετοιμαστείτε και εν τέλει να μην είναι το αποτέλεσμα κάτι ιδιαίτερο?Γιατί ανακυκλώνετε γκομενίστικα χαρακτηριστικά λες και είστε κολλητές με την Lindsay Lohan?Δεν είναι ούτε κώδικας των γυναικών,ούτε ματαιοδοξία.Τελευταία φορά που ανέχομαι κάτι τέτοιο,που και γκόμενος σου να ήμουν πάλι δεν θα το ανεχόμουν.Πόσο μάλλον φίλος που δεν θα σε...το βράδυ!Ειδικά δε όταν βλέπω γυναίκες που χωρίς να βάφονται είναι πολύ όμορφες και κάνουν 2 ώρες να βαφτούν ωστε να γίνουν κυριολεκτικά άθλιες μου έρχεται να τις χτυπήσω.Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην ΓΚΟΜΕΝΙΑΣΗ και στη ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΑΣΗ!Ένας αγανακτισμένος άντρας!
3
 
 
 
 
σχόλια
1. Moυ δίνεις την εντύπωση ότι σε πειράζει περισσότερο που δεν θα .... τη φίλη σου το βράδυ παρά το γεγονός ότι ετοιμάζεται 2 ώρες.2. Όντως όμως έλεος το έχουμε παρακάνει. Τρελή ανασφάλεια βρε παιδί μου.3. Στη φίλη σου τα 'πες?
ε ρε θα με πιάσουν τα φεμινιστικά μου και δε θα βρίσκεις που να κρυφτείς. Πρώτα πρώτα έτερον εκατέρωθεν το μακιγιάζ με το στήσιμο. Δεύτερο τι ζόρι τραβάς εσύ που δεν την έχεις και γκόμενα να κριτικάρεις άμα θα βαφτεί-δε θα βαφτεί..ρε ό,τι γουστάρουμε κάνουμε οι γυναίκες, επι τέλους βάλ'τε το στο χοντρό σας το κεφάλι. Με τα μυαλά που κουβαλάς σε βλέπω γκομενοφύλακα αορίστου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ