Όταν το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον ανεβαίνει, πέφτει το επίπεδο δημοσιογραφίας

Όταν το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον ανεβαίνει, πέφτει το επίπεδο δημοσιογραφίας Facebook Twitter
4

Σαν σταρ του Μπόλιγουντ ήταν σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η Κέιτ Μίντλετον η οποία μονοπώλησε τα «κλικ» των φωτογράφων στο ταξίδι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Ινδία και το Μπουτάν.

Στο πρόγραμμα του ταξιδιού τους περιλαμβάνεται και επίσκεψη στο σκαρφαλωμένο στα Ιμαλάια Βασίλειο του Μπουτάν. Εκεί θα συναντηθούν με την «Κέιτ Μίντλετον των Ιμαλαΐων» και τον «βασιλιά Δράκο» του Μπουτάν.

Το βασιλικό ταξίδι θα διαρκέσει έως τις 16 Απριλίου και η δούκισσα του Κέμπριτζ μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο έκανε όπως ήταν λογικό όλα τα ταμπλόιντς να ασχοληθούν με τις εμφανίσεις της. 

Όμως μια στιγμή από την επίσκεψή τους στο India Gate, το μνημείο πολέμου της χώρας στάθηκε αρκετή για να επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα που έγιναν στην Ινδία. Διεθνή και τοπικά μέσα ασχολήθηκαν με πρωτοφανή σε έκταση άρθρα και πάμπολλες αναφορές στο μικρό ατύχημα που είχε η Κέιτ και που παραλίγο να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Η αμήχανη στιγμή σχολιάστηκε και αυτό ήταν αναμενόμενο, αλλά κανείς δεν περίμενε πως το λευκό φόρεμα και ο αέρας θα έκαναν σήμερα ακόμη και τους Τimes της Ινδίας να σχολιάζουν πώς η Κέιτ Μίντλετον θύμισε την Μέριλιν Μονρόε. Το εξώφυλλο όμως και ο τρόπος που παρουσιάστηκε ήταν μάλλον πάνω από τα όρια του επιτρεπτού.

Όταν το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον ανεβαίνει, πέφτει το επίπεδο δημοσιογραφίας Facebook Twitter


Το "Marilyn Monroe" έγινε μέσα σε λίγα λεπτά Νο1 θέμα συζήτησης στο Twitter της Ινδίας. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια που προκάλεσε η μικρή ατυχία της Κέιτ, έγιναν τελικά μεγάλο θέμα διαμάχης στα social media και ακολούθησε διχασμός. Τα πυρά κατά της εφημερίδας που επέλεξε να αναδείξει στο εξώφυλλο το θέμα και τη στιγμή, συνοδεύονται με κατηγορίες για σεξιστικά σχόλια και πολλοί δηλώνουν ενοχλημένοι με τον τρόπο που προσεγγίζεται το θέμα. Η ατάκα που μοιράζονται όλοι: Όταν το φόρεμα της Κέιτ σηκώνεται, το επίπεδο δημοσιογραφίας στους Τimes of India πέφτει...

It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ολοι οι φτωχοι εκει στην αγορα της Ινδιας αυτο συζητανε,το φουστανι της Μιντλετον! Ειδικα η τελευταια καστα εχει προβληματιστει. Ασχετα που τους ιδιους τους παιρνει ο αερας και τους σηκωνει απο την πεινα και τις κακουχιες.Α ρε ανισοτητες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει αυτό το σχέδιο φορέματος από λεπτό ύφασμα και φυσικά σηκώνεται απ΄τον αέρα. Απορώ, δεν έχει ανθρώπους να τη συμβουλέψουν τι να πάρει μαζί της ή δεν τους ακούει;Συνήθως, σε τέτοια ρούχα ράβουν στο τελείωμα, γυρω γύρω, μια λεπτή σειρά γεμισμένη με μολύβι ώστε να λειτουργεί ως βαρίδιο και να μη συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα.