Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά (κομψά) σε haters για το «προκλητικό» νυφικό της

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά (κομψά) σε haters για το «προκλητικό» νυφικό της Facebook Twitter
0

Την περασμένη εβδομάδα ο γάμος που απασχόλησε περισσότερο την ελληνική σόουμπιζ ήταν αυτός του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Επίσης την περασμένη εβδομάδα, ένας ιερέας στην Ιταλία σκέφτηκε να προτείνει πως οι νύφες που φοράνε προκλητικά νυφικά  στην τελετή θα πρέπει να πληρώνουν κάποιου είδους φόρο στις εκκλησίες.

Πώς συνδέονται αυτές οι δύο ιστορίες;

Όπως σε κάθε γάμο, η νύφη είναι πάντα το πιο σχολιασμένο πρόσωπο. Τα σχόλια είναι συνήθως στο «μεταξύ μας», αλλά  ενίοτε γίνονται δημόσια.

Κάποιοι followers της Χριστίνας Μπόμπα αποφάσισαν να ακολουθήσουν την δεύτερη τακτική και κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram σχολίασαν το νυφικό, χαρακτηρίζοντάς της ως πολύ προκλητικό.

«Τα΄παμε και τα ξανά' παμε, να ζήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα... αλλά το νυφικό, μάπα. Το πίσω μέρος και το πλάι, έμοιαζε με μαγιό. Δε νομίζω ότι ταίριαζε με θρησκευτικό μυστήριο. Δεν είχες καμία ανάγκη να προβάλεις το γυμνό σου σώμα για να εντυπωσιάσεις. Το χαμόγελό σου και μόνο, αρκούσε. Λες και η Κριθαριώτη σου το έκανε επίτηδες για να σε κάψει. Μην κοιτάς το τι σου λένε οι κόλακες. Δες όλες τις φωτογραφίες ήρεμα και μόνη σου. Σκέψου καθαρά και θα δεις την υπερβολή του γυμνού. Οι άντρες δεν κρατιούνται έτσι», σχολίασε μια από τις followers της κάτω από αυτή τη φωτό:

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά (κομψά) σε haters για το «προκλητικό» νυφικό της Facebook Twitter

Και η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε:

Φίλη αλλά και οι υπόλοιπο φίλοι που σχολιάζουν το νυφικό μου, απλά για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτυ της βραδιάς ενώ στην εκκλησία φορούσα ένα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου.
Απλώς το αναφέρω βέβαια, μιας και ο σεβασμός μου προς το μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο.
Να είστε όλοι καλά!», έγραψε.

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά (κομψά) σε haters για το «προκλητικό» νυφικό της Facebook Twitter
It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ