Η Κιμ Καρντάσιαν έχει προσλάβει μοντέλα με μοναδική δουλειά τους να δοκιμάζουν τα ρούχα της

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει προσλάβει μοντέλα με μοναδική δουλειά τους να δοκιμάζουν τα ρούχα της Facebook Twitter
0

Κάπου στο Χόλιγουντ, υπάρχει μια γυναίκα που προσπαθεί να δοκιμάσει την επόμενη «στολή» της Kim Kardashian.

Δεν είναι βοηθός της, ούτε μέλος της οικογένειας, αλλά ένα από τα πολλά μοντέλα που έχει προσλάβει η ίδια για να κάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά.

Οι γυναίκες που έχουν προσληφθεί να κάνουν τις δοκιμές ρούχων της Kim, είναι προσεχτικά επιλεγμένες ώστε να έχουν ακριβώς το ίδιο σώμα με την διάσημη επιχειρηματία και τηλεπερσόνα.

«Υπάρχουν κατάλληλα μοντέλα - έχουμε πάρει ανθρώπους που έχουν ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις με μένα και δοκιμάζουν όλα τα ρούχα, φωτογραφίζονται, κάνουν πρόβες για ώρες κάθε μέρα», εξηγεί η Κim στο People

Η Kardashian λέει ότι οι γυναίκες αυτές πληρώνονται για να δοκιμάζουν τα ρούχα που η ίδια θέλει να φορέσει ενώ προσθέτει πως κάποια στιγμή έγινε και μια γενική δοκιμή όλων των ρούχων στην ντουλάπα της από τα μοντέλα,  ώστε να έχει η ίδια πλήρη εικόνα του τι έχει και πώς μπορεί να το φορέσει.

Η διαδικασία, λέει, είναι απλή: «Οι στιλιστές τραβάνε φωτογραφίες και στη συνέχεια τις στέλνουν σε μένα και έπειτα ό,τι μου αρέσει, θα το δοκιμάσω και θα είμαι σίγουρη ότι φαίνεται καλό. Κάνουν τη ζωή μου τόσο εύκολη!».

Ακούγεται χαλαρό και ευχάριστο, ειδικά αν η Κim πληρώνει καλά, αλλά μάλλον δεν είναι... φανταστείτε απαιτήσεις και πόσα ρούχα ίσως χρειάζεται να βάζουν και να βγάζουν.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ