Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Γουίλ Σμιθ λέει πως «είχε όλο το σεξ που θέλησε ποτέ» αλλά δεν τον έκανε ευτυχισμένο

Ο Γουίλ Σμιθ λέει πως «είχε όλο το σεξ που θέλησε ποτέ» αλλά δεν τον έκανε ευτυχισμένο Facebook Twitter
0

Αποκαλύψεις για την προσωπική αλλά και την ερωτική του ζωή έκανε ο Γουίλ Σμιθ, δηλώνοντας «χορτασμένος» από το σεξ που έχει κάνει, το οποίο όμως δεν τον έκανε ευτυχισμένο, όπως είπε. 

Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου ραπ άλμπουμ του, αναφέρθηκε στον 20ετή γάμο του και την πολύχρονη καριέρα του, σχολιάζοντας πως τραγούδι με τίτλο «The Mountaintop» ουσιαστικά περιγράφει τη ζωή του αυτή τη στιγμή. 

«Δίνω στον εαυτό μου την ελευθερία να μην δίνει δεκάρα όταν δεν δίνω δεκάρα», σχολίασε ο 49χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής. 

Κι εξηγώντας περισσότερο τον συγκεκριμένο τίτλο, πρόσθεσε: «Η ιδέα ήταν... έχω φτάσει στο απόγειο των χρημάτων, έχω κάνει όλο το σεξ που θέλησα ποτέ, δέχθηκα την απόλυτη λατρεία. Έχω φτάσει στην κορυφή όλων αυτών των υλικών αγαθών που ο κόσμος βάζει πολύ ψηλά και τίποτα δεν σε κάνει τελικά ευτυχισμένο, εκτός από το να είσαι χρήσιμος στους άλλους. Αυτό είναι. Το μοναδικό πράγμα που θα σου δώσει ποτέ ικανοποίηση είναι ό,τι κάνεις να είναι χρήσιμο».

SELF-Esteem. Thoughts?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις


Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στην φήμη του «καλού παιδιού» που τον συνοδεύει στο Χόλιγουντ. «Δεν διατήρησα τελείως την αυθεντικότητά μου. Διατήρησα τον χαρακτήρα του Γουίλ Σμιθ, που υπογράφει κάθε αυτόγραφο, είναι πάντα χαρούμενος και θέλει να βλέπει τους θαυμαστές του αλλά αυτό δεν είναι και τόσο αυθεντικό. Μια φορά στο τόσο θέλω να χαστουκίσω κι από κανέναν», παραδέχθηκε. 

Για την ιστορία, έχει όντως χαστουκίσει κάποιον, συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του «Men in Black 3» το 2012 στη Μόσχα, όταν ο διαβόητος «πλακατζής» Vitalii Sediuk προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα.

 

Μάλιστα, όπως λέει, τότε τον είχε πάρει τηλέφωνο για να τον συγχαρεί ο Jay-Z. «Γύρισα στο δωμάτιο, έξαλλος που κάποιος νομίζει πως επειδή είσαι διάσημος, μπορεί να σου κάνει ό,τι θέλει. Και βλέπω 10 μηνύματα στο κινητό από τον Jay-Z. Του τηλεφωνό κι αρχίζει να μου λέει πως είδε το βίντεο με το χαστούκι και πως ήταν η καλύτερη κωμωδία που έκανα ποτέ. Θυμάμαι μου είπε, "Εγώ και η Bey [Beyonce] έχουμε ένα σόου απόψε και σκεφτόμαστε να το ακυρώσουμε και να μείνουμε μέσα να γελάμε με το βίντεο"», λέει ο Σμιθ. 

Τέλος, αποκάλυψε την αντίδραση των Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ όταν ο γιος του, Τζέιντεν, είχε εμφανιστεί στον γάμο τους το 2014 φορώντας ένα κοστούμι του Μπάτμαν. «Αυτός ήταν εντάξει. "Έλα, τέλειο!"», λέει ο Σμιθ σχετικά με τον Κάνιε. «Η Κιμ ήταν λίγο τύπου, "Τζέιντεν..."», προσθέτει. 

It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ