Ο τελικός του «The Voice» ανέδειξε νικητή τον Γιώργο Ζιώρη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, αλλά όλοι σήμερα αποθεώνουν τον Γιώργο Καπουτζίδη κάνοντας λόγο για τον καλύτερο παρουσιαστή αυτήν τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

 

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο παρουσιαστής αφού είπε πως δεν έχει ετοιμάσει κάποιο τραγούδι για το τέλος του σόου, όπως πέρυσι, λόγω κόπωσης, συνέχισε με ένα επικό τρολάρισμα στους τέσσερις coaches αλλάζοντας τους στίχους από γνωστά τραγούδια τους. 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μια παραλλαγή στα τραγούδια «Που να βρω μια να σου μοιάζει» του Κωστή Μαραβέγια, «Madame» του Πάνου Μουζουράκη, «Αναπάντητες κλήσεις» της Έλενας Παπαρίζου και «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά και αποθεώθηκε. Δεν δίστασε μάλιστα να φορέσει και φούστα για να αποτυπώσει τέλεια το τραγούδι του Σάκη Ρουβά. 

 

 

 

Οπωσδήποτε ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πάρα πολύ ταλέντο αλλά και χιούμορ, κάτι που απέδειξε περίτρανα για ακόμη μια φορά και στον τελικό της Τετάρτης, οπότε ήταν λογικό οι χρήστες στο Twitter να τον αποθεώσουν.

 

 

 Κάποιος από όλους θυμήθηκε φυσικά και το περσινό τρολάρισμα του παρουσιαστή: