0
LIFO PICKS

Αυτό είναι το πιο «ινσταγκραμικό» ξενοδοχείο του κόσμου

Το Grand Party Hotel είναι μοναδικό. Η πολυτελής εξτραβαγκάντ διακόσμηση, οι θεματικές σουίτες του και τα τρελά πάρτι που διοργανώνονται υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή για όσους θέλουν να γιορτάσουν σημαντικές στιγμές στη ζωή τους ή απλώς να περάσουν καλά.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Λίβερπουλ και έχει 130 δωμάτια που κανένα δεν μοιάζει με το άλλο. Όπως λέει ένας από τους ιδιοκτήτες του, «έχουμε δημιουργήσει κάτι που είναι εντελώς έξω από το κουτί. Οι επισκέπτες ζουν κάτι απολύτως ζωηρό και έντονο».

Σε κάποια δωμάτια θα συναντηθείς με ροζ φλαμίνγκο που κρέμονται ανάποδα από την οροφή, ίσως ξαφνιαστείς με τα κεφάλια λιονταριών που διακοσμούν τους τοίχους και θα ανακαλύψεις μυστικές πόρτες και τοιχογραφίες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Οι θεματικές σουίτες του μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 24 άτομα, ενώ υπάρχουν κοινόχρηστα τζακούζι και ρωμαϊκά λουτρά.

Το συνολικό κόνσεπτ του ξενοδοχείου φαντάζει ιδανικό για τους φανατικούς των social media και ειδικότερα του Instagram και είναι άπειρες οι δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που είναι άλλωστε και μέρος της διαφημιστικής στρατηγικής του ίδιου του ξενοδοχείου.

Lifo Picks

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ