0
LIFO PICKS

Με ποιον τρόπο τα ριάλιτι σόου επιλέγουν τους σωστούς παίχτες;

Πώς επιλέγεται το τέλειο άτομο για ένα ριάλιτι σόου; Στο πλαίσιο αυτού του βίντεο του Vox συναντάμε την υπεύθυνη του κάστινγκ για το Queer Eye (και πολλών άλλων σόου) για να το μάθουμε.

Η Danielle Gervais είναι η βραβευμένη με Emmy υπεύθυνη για την διανομή ρόλων για το Queer Eye του Netflix (η ομάδα της είναι υποψήφια και φέτος για το ίδιο βραβείο). Εκτός από την συγκεκριμένη σειρά έχει κάνει τα πάντα, από Pawn Stars έως το Wife Swap.

Ο Φιλ Έντουαρντς της Vox της μίλησε μαζί της για να μάθει πώς βρίσκει τους σωστούς ανθρώπους για το κάθε επεισόδιο, τους «ήρωες» στους οποίους πρόκειται να γίνει ένα makeover.

Δεν είναι μόνο αυτή και η ομάδα της που κάθονται μέσα στην αίθουσα ακρόασης. Αφού καταγράψουν τα θέματα της ιστορίας και την τοποθεσία για τη νέα σεζόν, θα φτάσουν στο νέο τους περιβάλλον και θα προσπαθήσουν να βρουν τους τέλειους ανθρώπους που θα εμφανίζονται στην εκπομπή. Οι εκτεταμένες συνεντεύξεις και ο έλεγχος του ιστορικού του κάθε παίχτη είναι μέρος της δουλειάς τους. Και το αποτέλεσμα αυτής της σκληρής δουλειάς είναι μια ώρα απρόσκοπτης ψυχαγωγίας.

Πηγή: Vox

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ