3 προϊόντα Grown Alchemist που επιλέγουμε για το φετινό καλοκαίρι

3 προϊόντα Grown Alchemist που επιλέγουμε για το φετινό καλοκαίρι

Βιολογικά, ηθικά προϊόντα για καθαρή επιδερμίδα που βρίσκονται στις καλοκαιρινές μας επιλογές για φέτος.

ADVERTORIAL

Ανά καιρούς, ανακαλύπτουμε διάφορα beauty brands για περιποίηση προσώπου και σώματος - αλλά ένα από αυτά, έχει καταφέρει να μας τραβήξει την προσοχή εδώ και καιρό.

 

Γνωρίσαμε τα Grown Alchemist πριν λίγους μήνες, όταν έφτασαν πρώτη φορά στην Ελλάδα και μας καλωσόρισαν στον κόσμο της βιολογικής ομορφιάς. Τα προϊόντα των αδερφών Keston και Jeremy Muijs, έχουν στον πυρήνα της φιλοσοφίας τους τη βασική λειτουργία της επιδερμίδας. Άλλωστε, το μότο του brand είναι υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα.

 

3 προϊόντα Grown Alchemist που επιλέγουμε για το φετινό καλοκαίρι

 

Τα προϊόντα Grown Alchemist, λειτουργούν συνεργαζόμενα και σε συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα φυσικά συστατικά, τα οποία «επικοινωνούν» με τα κύτταρα, όπως τα νευροπεπτίδια, τετραπεπτίδια, οι τοκοτριενόλες καθώς και προηγμένα υγροσκοπικά δραστικά συστατικά.

 

Τώρα, μας συστήνουν σε μερικά νέα προϊόντα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας για το φετινό καλοκαίρι:

 

Roll-On Deodorant: Icelandic Moss Extract, Sage Complex

3 προϊόντα Grown Alchemist που επιλέγουμε για το φετινό καλοκαίρι

 

Το συγκεκριμένο αποσμητικό αποτελείται από μία σύνθεση χωρίς αλουμίνιο με φυσικά αντιβακτηριδιακά και ενεργά συστατικά. Εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες οσμές, ενισχύοντας παράλληλα την ισορροπία της επιδερμίδας, λόγω των προσεκτικά επιλεγμένων βιοενεργών συστατικών του.


Το εκχύλισμα ισλανδικού βρύου εξουδετερώνει τις οσμές και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Η σύνθεση περιέχει ισχυρά φυσικά αντιβακτηριδιακά και αντιμυκητιασικά ενεργά συστατικά. Παράλληλα, το σύμπλεγμα φασκόμηλου εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες οσμές και παράλληλα δρα ως παράγοντας ενάντια στους ερεθισμούς, καταπραΰνοντας και απαλύνοντας την επιδερμίδα. Τέλος, οι κουμαρίνες και τα τριγλυκερίδια από το έλαιο σπόρου Tamanu, προστατεύουν ενάντια στις φλεγμονές και οι ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητές τους εξασφαλίζουν την ισορροπία της επιδερμίδας, αντιμετωπίζοντας τα ανεπιθύμητα βακτήρια.

 

Επιπλέον, για όσες/ους πρόκειται να περάσουν ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη, υπάρχουν δύο προϊόντα της σειράς Anti-Pollution που χρειάζεται να βρίσκονται σε κάθε νεσεσέρ τη φετινή σεζόν. Το Anti-Pollution primer και το Anti-Pollution mist, έχουν σκοπό την προστασία της επιδερμίδας από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, μέσα από εξειδικευμένες συνθέσεις και βιολογικό χαρακτήρα.

 

 

 

Anti-Pollution Primer

3 προϊόντα Grown Alchemist που επιλέγουμε για το φετινό καλοκαίρι

 

Ένα αποτοξινωτικό primer ανάλαφρης υφής, σχεδιασμένο με σύμπλεγμα Anti-Pollution Shield που προετοιμάζει και προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση. Απλώνεται ομοιόμορφα, λειαίνοντας τις ρυτίδες και τους πόρους, ενώ παράλληλα βελτιώνει ορατά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

 

Σύμπλεγμα Anti-Pollution Shield – Μια ισχυρή σύνθεση που ενισχύει την ομαλή κυτταρική λειτουργία, δημιουργώντας έναν φυσικό φραγμό μεταξύ των κυττάρων της επιδερμίδας και του τεχνητού μπλε φωτός. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύει από τις βλάβες της ψηφιακής ρύπανσης.

 

Τα Πρεβιοτικά-Πεπτίδια Prebiotic-Peptide ενισχύουν την μικροχλωρίδα της επιδερμίδας, βελτιώνουν ορατά την λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και τα επίπεδα ενυδάτωσης και προστατεύουν την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. 

 

Το εκχύλισμα Μανιταριού Ganoderma Extract αναστέλλει την οξείδωση και τις φλεγμονές, προσφέροντας αποτοξίνωση στα κύτταρα της επιδερμίδας. Παράλληλα, επιδιορθώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μειώνοντας τις ρυτίδες.

 

Το σύμπλεγμα Gel-Primer Base προσφέρει μια βάση χωρίς σιλικόνη με ενυδατικές ιδιότητες που λειαίνει τους πόρους και τις ρυτίδες αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή για την εφαρμογή του make up.

 

TIP: Απλώστε ομοιόμορφα σε καθαρή επιδερμίδα χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας, μετά την εφαρμογή του ορού ή της ενυδατικής σας κρέμας. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει πριν εφαρμόσετε foundation ή άλλα συμπληρωματικά προϊόντα. Φορέστε το μόνο του ή κάτω από το foundation σας.

 

Anti-Pollution Mist

3 προϊόντα Grown Alchemist που επιλέγουμε για το φετινό καλοκαίρι

 

Ένα προηγμένης σύνθεσης mist, που περιέχει ενεργά συστατικά για την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Τα φυτοπεπτίδια, το σύμπλεγμα Tri-Hyaluronan και το σύμπλεγμα Anti-Pollution, απαλύνουν ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες προσφέροντας ταυτόχρονα άμεση ενυδάτωση και προστασία ενάντια στην περιβαλλοντική ρύπανση.

 

Το σύμπλεγμα Anti-Pollution Shield σχεδιασμένο με Άνθος Buddleja και εκχύλισμα Εχινάκειας, περιέχει Σιρτουΐνες που αυξάνουν την ανθεκτικότητα των κυττάρων και Αντιοξειδωτικά που προστατεύουν ορατά την επιδερμίδα του προσώπου από τα την ψηφιακή και περιβαλλοντική ρύπανση. Παράλληλα, προλαμβάνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες.

 

Τα Φυτοπεπτίδια φυτικής προέλευσης, βοηθούν ορατά την κυτταρική ανανέωση και την σύνθεση των πρωτεϊνών, παρέχοντας στην επιδερμίδα όλα τα απαραίτητα, βιολογικά συστατικά που χάνει ο οργανισμός με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται και τα επίπεδα ελαστικότητας αυξάνονται, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και σφριγηλή.

 

Το επαναστατικό σύμπλεγμα Tri-Hyaluronan προσφέρει άμεσα εντατική ενυδάτωση τόσο στα πιο βαθιά στρώματα όσο και στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αφήνοντάς την σφριγηλή, λαμπερή και ορατά πιο απαλή.

 

TIP: Εφαρμόστε στο πρόσωπο και το ντεκολτέ και αφήστε την επιδερμίδα να στεγνώσει. Χρησιμοποιήστε το, το πρωί, μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή του ενυδατικού σας προϊόντος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάνω από το μακιγιάζ για άμεση ενυδάτωση, αποτοξίνωση και απαλή περιποίηση. Ιδανικό για χρήση σε περιβάλλον με κλιματισμό και σε περιόδους έκθεσης σε ψηφιακές συσκευές και ατμοσφαιρική ρύπανση. Συνιστάται η χρήση του για την τόνωση της επιδερμίδας κατά την διάρκεια πτήσεων, όταν ταξιδεύετε.

 

Όλα τα προϊόντα της Grown Alchemist, είναι φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον, δε δοκιμάζονται σε ζώα και είναι διαπιστευμένα με ACO [Australian Certified Organic -Πιστοποίηση Οργανικών προϊόντων Αυστραλίας] και SCA [SAFE Cosmetics Australia – Ασφαλή προϊόντα Αυστραλίας]. Επιπλέον, όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες, συμβάλλοντας έτσι στη φιλοσοφία του brand για ευεξία και ομορφιά εκ των έσω.

 

 

Τα προϊόντα Grown Alchemist διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης καθώς και στα eshops www.atticabeauty.gr και www.hondoscenter.com. Επιπλέον, θα βρείτε και το καινούριο counter με Grown Alchemist στο κατάστημα Attica Golden Hall.

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ