8 μάσκες και scrubs της KORRES για εύκολη περιποίηση στο σπίτι

8 μάσκες και scrubs της KORRES για εύκολη περιποίηση στο σπίτι

Δεκαπέντε λεπτά αρκούν για να αναδείξουν άμεσα την καλύτερη πλευρά του δέρματος.

ADVERTORIAL

Δεκαπέντε λεπτά αρκούν για να αναδείξουν άμεσα την καλύτερη πλευρά του δέρματος -απαλή υφή, λαμπερή όψη, φρεσκάδα. Εύκολα, γρήγορα, στο σπίτι, με αποτελεσματικές φυσικές συνθέσεις με βελούδινες υφές και διακριτικά αρώματα. Η συλλογή Masks & Scrubs της KORRES περιλαμβάνει συνολικά 14 beauty shots για ατελείωτο mix+play όσο #menoumespiti, ανάλογα με τις ανάγκες
και τον τύπο της επιδερμίδας.


Mix+Play για ενυδατωμένο & ελαστικό δέρμα

8 μάσκες και scrubs της KORRES για εύκολη περιποίηση στο σπίτι

 

#1 Bilberry Μάσκα Απολέπισης με AHA

Δραστική μάσκα με 10% α-υδροξυοξέα (AHA) για εντατική απολέπιση και λάμψη, ιδανική για επιδερμίδες με θαμπή και κουρασμένη όψη.


#2 Babassu butter μάσκα εντατικής ενυδάτωσης &θρέψης
Πλούσια μάσκα προσώπου για εντατική ενυδάτωση και θρέψη, με απαλυντικό babassu butter.


#3 Black tea μάσκα ματιών για άμεση σύσφιγξη
Κρεμώδης μάσκα για άμεση σύσφιγξη και βελτίωση της όψης της περιοχής των ματιών χάρη στο ένζυμο από μαύρο τσάι που καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.


#4 Damask rose ολονύχτια περιποίηση για λάμψη
Βελούδινη μάσκα με εκχύλισμα Damask Rose, που αντιμετωπίζει άμεσα τη θαμπή όψη, δίνοντας το πρωί τη θέση της σε μία ξεκούραστη, λαμπερή επιδερμίδα.


Mix+Play για την απόλυτα λαμπερή όψη προσώπου

8 μάσκες και scrubs της KORRES για εύκολη περιποίηση στο σπίτι

 

#1 Ακτινίδιο scrub ήπιας απολέπισης
Απαλό, δροσιστικό gel-scrub που καθαρίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή.


#2 Natural clay μάσκα για βαθύ καθαρισμό
Μάσκα με λευκή άργιλο -φυσικός πηλός που απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα και καταλήγοντας σε ένα φρέσκο πρόσωπο.


#3 Grapefruit μάσκα άμεσης λάμψης
Μάσκα για λάμψη και φωτεινότητα από την πρώτη κιόλας χρήση. Ένα λαμπερό cocktail με οξέα φρούτων -γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, μήλο- και μία ισχυρή δόση βιταμίνης C που χαρίζει μοναδική ακτινοβολία στο πρόσωπο.


#4 αγγουρι μασκα ματιων για μαυρους κυκλους & σακουλες
Δροσερή μάσκα σε μορφή gel με αγγούρι, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση ως ενυδατικό και αναζωογονητικό συστατικό, υαλουρονικό οξύ, χαμομήλι και guarana, που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, τονώνουν, βελτιώνουν την όψη μαύρων κύκλων και το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών.

 

Στα φαρμακεία.

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ