4 προϊόντα για άμεση ενυδάτωση και απαλό δέρμα

4 προϊόντα για άμεση ενυδάτωση και απαλό δέρμα

Η νέα σειρά Aqua Beelicious της APIVITA είναι εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια.

Πώς καταλαβαίνουμε ότι η επιδερμίδα μας χρειάζεται ενυδάτωση;

 

Όταν νιώθουμε πως το δέρμα μας είναι ξηρό, είναι το πρώτο και πιο εμφανές σημάδι πως χρειάζεται ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση βασίζεται σε πολλούς παράγοντες που διαφέρουν για τον καθένα, ωστόσο, το πρώτο βήμα είναι, φυσικά, να πιούμε αρκετό νερό. Σε πολλές περιπτώσεις, βέβαια, αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς ανάλογα με τον τύπο δέρματος συνήθως χρειαζόμαστε μία έξτρα βοήθεια και ειδικότερα οι νεανικές επιδερμίδες.

 

Το καθημερινό στρες, η κούραση, το καυσαέριο - όλα αυτά είναι παράγοντες που προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα μας και το κάνουν να δείχνει θαμπό και άτονο. Γι' αυτό, χρειαζόμαστε τα σωστά προϊόντα περιποίησης που θα μας αναζωογονήσουν και θα προσφέρουν τη λάμψη και την ελαστικότητα μίας νεανικής επιδερμίδας.

 

4 προϊόντα για άμεση ενυδάτωση και απαλό δέρμα

 

Μία νέα σειρά, η Aqua Beelicious της APIVITA, έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό: Να μας προσφέρει δροσιά, φρεσκάδα και απόλυτη ενυδάτωση που διαρκεί. Με έμπνευση τη μέλισσα και τη φύση, η σειρά ενυδάτωσης Aqua Beelicious είναι εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια και είναι ιδανική για νεανικές επιδερμίδες.

 

4 προϊόντα για άμεση ενυδάτωση και απαλό δέρμα


Χάρη σε ένα εξαιρετικά ενυδατικό εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, ίριδα, άγριο τριαντάφυλλο και μέλι ανθέων, μπορεί να προσφέρει άμεση ενυδάτωση και παράλληλα να αποτελέσει την ιδανική βάση για την εφαρμογή του make-up. Ο συνδυασμός από λουλούδια και μέλι εφοδιάζει τις αποθήκες νερού της επιδερμίδας, καθώς το ισχυρό αυτό εκχύλισμα ενεργοποιεί τους μηχανισμούς που σχετίζονται με την ενυδάτωση, έτσι ώστε να αναπληρώσει τα αποθέματα νερού της.

 

4 προϊόντα για άμεση ενυδάτωση και απαλό δέρμα


Παράλληλα, το μέλι ανθέων, γνωστό για την ενυδατική, καταπραϋντική και μαλακτική του δράση, προσφέρει όλες τις θρεπτικές ουσίες που είναι απαραίτητες για την ενυδάτωση και τη σωστή λειτουργία της επιδερμίδας, ενώ το εκχύλισμα πρόπολης - που περιλαμβάνεται σε όλες τις σειρές προσώπου της APIVITA - προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις (όπως για παράδειγμα, η μολυσμένη ατμόσφαιρα). Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, συστατικά τα οποία αναζωογονούν και επαναφέρουν την ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

 

4 προϊόντα για άμεση ενυδάτωση και απαλό δέρμα

 

Με σεβασμό στο περιβάλλον, τα προϊόντα της σειράς Aqua Beelicious περιλαμβάνουν έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ οι συσκευασίες των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμες και το χαρτί προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης.

 

Ας δούμε ένα-ένα τα προϊόντα:

 

Oil-Free Κρέμα- Gel Ενυδάτωσης ελαφριάς υφής

Μία ελαφριά κρέμα gel με oil-free σύνθεση, που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα, αναπληρώνει την υγρασία της, εξισορροπεί τη λιπαρότητα και αφήνει ματ όψη, δημιουργώντας την ιδανική βάση για make-up. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί.

 

Απαλή Κρέμα Ενυδάτωσης πλούσιας υφής

Μία κρέμα με πλούσια βελούδινη υφή που «λιώνει» όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα. Είναι ιδανική για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες, ενώ αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντάς την απαλή, ως τέλεια βάση για μακιγιάζ.

 

Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα Μάτια

Ένα ελαφρύ διάφανο gel ματιών χωρίς άρωμα, σε πρακτική συσκευασία με δροσιστικό roll-on applicator, που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση που διαρκεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών κούρασης με δραστικά συστατικά από πράσινο τσάι. Επιπλέον, δημιουργεί μια τέλεια βάση για concealer.

 

Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης

Ένα πολυχρηστικό booster εντατικής φροντίδας, με υφή water-gel για δροσιά και ενυδάτωση που διαρκεί και χρησιμοποιείται μόνο του ή πριν την καθημερινή φροντίδα. Είναι η SOS λύση για τις καθημερινές ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας, καθώς προσφέρει ένα boost ενυδάτωσης σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες (μετά την έκθεση στον ήλιο, τον αέρα, το κρύο), ενδυναμώνει την επιδερμίδα απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση, καπνός, στρεσσογόνοι παράγοντες) και εξισορροπεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα με ατέλειες (ερυθρότητα και ερεθισμούς). Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. 

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ