Νομίζεις ότι όλα τα tattoo ξεθωριάζουν με το χρόνο; Όχι πια!

Νομίζεις ότι όλα τα tattoo ξεθωριάζουν με το χρόνο; Όχι πια!

Τώρα μπορείς να διατηρήσεις το τατουάζ σου σαν καινούργιο με εξειδικευμένα προϊόντα! Γιατί τώρα υπάρχουν και στην Ελλάδα από τη SKIN2SKIN!

Έχεις τατουάζ; Τώρα μπορείς να το διατηρήσεις σαν καινούργιο χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα!

 

Η Skin2Skin είναι η πρώτη σειρά προϊόντων επούλωσης, προστασίας και αναζωογόνησης τατουάζ, κατασκευασμένη από Ελληνική εταιρεία καλλυντικών, εμπνευσμένη από tattoo artists και σχεδιασμένη από επιστήμονες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα χρησιμοποιούν, χρόνια τώρα, οι καλύτεροι tattoo artists στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 

Η σειρά προϊόντων Skin2skin της εταιρείας Skinsquared αναπτύχθηκε από Έλληνες χημικούς και φαρμακοποιούς και είναι αποτέλεσμα πολυετών πανεπιστημιακών ερευνών και δοκιμών. Οι φόρμουλες στις οποίες βασίζονται, ήταν αρχικά σχεδιασμένες για την ανάκτηση του ιστού της επιδερμίδας από εκτεταμένα εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού!

 

Τα προϊόντα επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης του δέρματος και αναδεικνύουν τα χρώματα των τατουάζ, επιστρατεύοντας φυσικά συστατικά όπως Αλόη, Καλέντουλα, Argan, Ευκάλυπτο και Χαμομήλι. Συνδυαστικά με συστατικά, όπως η β-Γλυκάνη και το Υαλουρονικό οξύ, που επιταχύνουν τη διαδικασία θρέψης και επούλωσης της επιδερμίδας, τα Skin2skin ενεργοποιούν τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου ενώ παράλληλα φροντίζουν και ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα.

 

Τα Skin2skin είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος ενώ έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση και πιστούς οπαδούς λόγω της ποιότητας και της αποτελεσματικότητάς τους! Τι άλλο να ζητήσεις για την περιποίηση του ευαίσθητου, μετά από τατουάζ, δέρματος; Γνώρισε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα που την κάνουν να ξεχωρίζει.

 

Νομίζεις ότι όλα τα tattoo ξεθωριάζουν με το χρόνο; Όχι πια!

 

Skin2skin Color Ink Recover Red με έλαιο Argan

Tα τατουάζ ξεθωριάζουν επειδή τα μελάνια περιέχουν έλαιο Argan. Ένα υλικό που σταδιακά απορροφάται από το δέρμα στερώντας τη λάμψη στο δέρμα σου.  Η μοναδική κρέμα Color Ink Recover Red αναπληρώνει το έλαιο Argan και ζωντανεύει τα χρώματα του τατουάζ σου!

 

Skin2skin Tattoo Sunscreen

Ξέρεις ήδη πόσο καταστροφικός μπορεί να αποδειχτεί ο ήλιο για το τατουάζ σου. Προφύλαξε το τώρα με το πανίσχυρο αντηλιακό Tattoo Sunscreen με δείκτη προστασίας 50+, που είναι αδιάβροχο για 4 ώρες, υποαλλεργικό, vegan friendly, δερματολογικά ελεγμένο και διαθέτει 6 πανίσχυρα φίλτρα!

 

Νομίζεις ότι όλα τα tattoo ξεθωριάζουν με το χρόνο; Όχι πια!

 

Μπες στο www.skin2skin.com.gr ή τηλεφώνησε στο 2106634531 για να μάθεις τα πάντα για τη φροντίδα των τατουάζ σου και ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για σένα.

 

Ακολούθησε τα Skin2skin στο Facebook και το Instagram.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ