Τα επαναστατικά αντηλιακά που αλλάζουν όλα όσα ήξερες για την προστασία του δέρματος

Τα επαναστατικά αντηλιακά που αλλάζουν όλα όσα ήξερες για την προστασία του δέρματος

Η YOUTH LAB κάνει τη ζωή μας εξαιρετικά πιο εύκολη και απλή με τα δύο νέα της αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα.

Όσον αφορά την υγεία αλλά και την ομορφιά, η προστασία από τον ήλιο είναι το μείζον θέμα των ημερών! Και πώς να μην είναι όταν έχει πλέον αποδειχτεί πόσο βλαβερό είναι στην πραγματικότητα το χάδι του ήλιου που τόσο απολαμβάνουμε αυτή την εποχή; 

 

Κι αν μέχρι πριν λίγα χρόνια το αντηλιακό ήταν ένα προαιρετικό αξεσουάρ παραλίας, τώρα είναι αυτό που όλοι αναζητούμε με μεγαλύτερο πάθος κι από το νέο μας μαγιό. Γι'αυτό και όλοι γνωρίζουμε τους κανόνες που το διέπουν. Απαιτείται εφαρμογή σε στεγνό και καθαρό δέρμα και συχνή επανάληψη κάθε φορά που ιδρώνεις ή βγαίνεις από τη θάλασσα. 

 

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι χτες αφού δύο νέα προϊόντα της YOUTH LAB αλλάζουν τα δεδομένα και κάνουν τη ζωή μας πιο απλή. Γιατί, πώς υποτίθεται ότι θα βάλεις ξανά αντηλιακό σε ένα δέρμα βρεγμένο ή έστω στεγνό αλλά μετά από μπάνιο στη θάλασσα; Και πώς μπορείς να είσαι βέβαιη πως το πρόσωπό σου δεν θα εμφανίσει ακμή, κηλίδες ή κοκκινίλες από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο ακόμα και εκτός παραλίας;

 

Πλέον υπάρχει ένα αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος και σύνθεση ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα, το Wet Skin Sun Protection SPF 50 της YOUTH LAB! Είναι επομένως ιδανικό για όσους δεν χορταίνουν το νερό αλλά και τα σπορ. Χάρη στην νέας τεχνολογίας σύνθεσή του, προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, διεγείροντας παράλληλα τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας χάρη στο β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης.

 

Τα επαναστατικά αντηλιακά που αλλάζουν όλα όσα ήξερες για την προστασία του δέρματος

 

Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε ένα λαμπερό, υγιές δέρμα με βαθύ, ομοιόμορφο μαύρισμα που παραμένει προστατευμένο από τη UV ακτινοβολία ακόμα κι όταν είναι βρεγμένο. Έχει λαχταριστό, καλοκαιρινό άρωμα με νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας, απορροφάται αμέσως αφήνοντας το δέρμα βελούδινο και προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς με κάθε ψεκασμό. Μετά από όλα αυτά, η επανάληψη θα είναι πιο απολαυστική από ποτέ!

 

Στις αντηλιακές προσώπου, από την άλλη, πολλές υποσχέσεις δίνονται και ελάχιστες από αυτές πραγματοποιούνται. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι συνθέσεις είναι βαριές εντείνοντας τη λιπαρότητα στο ήδη βεβαρυμένο από το ζεστό, ξηρό κλίμα δέρμα. Η YOUTH LAB δίνει την απάντηση μέσα από την νέα Daily Sunscreen Cream SPF 50. Πρόκειται για μια μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου, δίχως χρώμα που προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και προστατευτική δράση έναντι στη UVA, UVB καθώς και IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις καφέ κηλίδες ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Τα επαναστατικά αντηλιακά που αλλάζουν όλα όσα ήξερες για την προστασία του δέρματος

 

Το μυστικό της επιτυχίας της βρίσκεται στη μοναδική της σύνθεση που περιέχει Βιταμίνη Β3 (Νιασιναμίδιο), Βιταμίνη Ε Ολιγοπεπτίδιο αλλά και ευρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για πολύ υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία. Συγκεκριμένα η B3 οδηγεί σε μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των καφέ κηλίδων αλλά και της ωχρότητας της επιδερμίδας, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητά της. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση, ενυδατική και αντιγηραντική δράση, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος ενώ το Ολιγοπεπτίδιο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου συμβάλλοντας στη μείωση των ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος. Είναι, δηλαδή, μία υπερεξελιγμένη ενυδατική κρέμα προσώπου με ιδιαίτερα υψηλή αντηλιακή προστασία, και όλα αυτά με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB.

 

Βρες το Wet Skin Sun Protection SPF 50, τη Daily Sunscreen Cream SPF 50 καθώς και όλα τα προϊόντα YOUTH LAB σε φαρμακεία, στα Carelab Attica και στο e-shop www.youthlab.com

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ