Το αναπάντεχο μυστικό ομορφιάς για τέλειο δέρμα όλο το καλοκαίρι

Το αναπάντεχο μυστικό ομορφιάς για τέλειο δέρμα όλο το καλοκαίρι

ADVERTORIAL

 

Μαζί με τη θερμοκρασία, το τέλος της άνοιξης είναι η εποχή που και το δέρμα μας αρχίζει να αλλάζει. Ίσως τώρα παρατηρήσεις μεγαλύτερη ευαισθησία, κοκκινίλες και ατέλειες, αυξημένη λιπαρότητα αλλά και ενοχλητικά σπυράκια.

 

Κι όταν, μετά από ένα χειμώνα με άψογο ή έστω πειθαρχημένο δέρμα, βιώνουμε μια τέτοια αλλαγή η πρώτη κίνηση που κάνουμε οι περισσότερες είναι να μειώσουμε την ενυδάτωση. Κάπου εκεί ξεκινούν τα πειράματα! Άλλες κόβουν την ενυδατική κρέμα, άλλες τον ορό, άλλες την αντηλιακή! Εσύ τι κάνεις όταν δέρμα σου παρουσιάζει έντονη λιπαρότητα; 

 

Ό,τι κι αν κάνεις, αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι αναπάντεχο και πολύ διαφορετικό! Γιατί η έντονη λιπαρότητα δεν προκαλείται από υπερβολική ενυδάτωση αλλά από την έλλειψή της. Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός και ξηρός τόσο πιο εύκολα στεγνώνει η επιδερμίδα. Αυτό προκαλεί μια αύξηση στην έκκριση σμήγματος, προκειμένου να παραμείνει η επιδερμίδα υγιής και δυνατή. Το αποτέλεσμα είναι ανεπιθύμητη λιπαρότητα, αντιαισθητική γυαλάδα αλλά και σταδιακό φράξιμο των πόρων που στην συνέχεια οδηγεί σε ακμή.

 

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα σου καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι σωστή ενυδάτωση κι όταν λέω σωστή εννοώ μια κρέμα με ελαφριά υφή και μη φαγεσωρογόνα σύνθεση που θα αφήσει το δέρμα σου να αναπνέει ενώ παράλληλα το κρατά βαθιά ενυδατωμένο, όσο κι αν ζεσταθείς ή ιδρώσεις! 

 

Ιδανική επιλογή είναι η σειρά Ελληνικό Γιαούρτι της Κορρές η οποία είναι εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και προβιοτικά και εγγυάται 48ωρη ενυδάτωση! Αυτοί οι ζωντανοί μικροοργανισμοί είναι τα «καλά βακτήρια» που βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την ισορροπία του ενισχύοντας το μικροβίωμά του. Στη νέα σειρά, που είναι ιδανική για το καλοκαιρινό νεσεσέρ κάθε ηλικίας και τύπου δέρματος θα βρεις μια ενυδατική κρέμα-gel ημέρας για κανονικές επιδερμίδες, μία για λιπαρές, μία κρέμα ματιών καθώς και μια επανορθωτική κρέμα νύχτας. Το "μαγικό" ελληνικό γιαούρτι μαζί με το περίφημο waterpatch complex της Κορρές αλλά και την ενυδατική δύναμη του υαλουρουνικού οξέος θα μεταμορφώσει ακόμα και την πιο λιπαρή θαμπή επιδερμίδα σε λαμπερή, σφριγηλή και βαθιά ενυδατωμένη!

 

Το αναπάντεχο μυστικό ομορφιάς για τέλειο δέρμα όλο το καλοκαίρι

 

Κι αν άκουσες τη συμβουλή μου και ήδη φοράς καθημερινά το αντηλιακό σου, τώρα δεν είναι η ώρα να το σταματήσεις, τρομαγμένη από λίγη παραπάνω λιπαρότητα! Φρόντισε να επιλέξεις μία σύνθεση που απορροφάται αμέσως, αφήνοντας το δέρμα σου βελούδινο και έτοιμο να δεχτεί οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Δική μου αγαπημένη γι'αυτό το καλοκαίρι είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου από τη νέα σειρά Κίτρο της Κορρές! Με υπέροχο λεπτό άρωμα και κρεμώδη υφή που αφήνει το δέρμα βελούδινο, η νέα σειρά Κίτρο είναι εμπλουτισμένη με φυσικούς πολυσακχαρίτες και βιταμίνες Ε & Β5, βελτιώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση και την ελαστικότητά της.

 

Το αναπάντεχο μυστικό ομορφιάς για τέλειο δέρμα όλο το καλοκαίρι

 

Τέλος, για να διατηρήσεις καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας τη λάμψη με την οποία ξεκινάς το πρωί, βάλε στην τσάντα σου το ενυδατικό mist προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές. Το μεγαλοπρεπές άρωμά του θα σε αναζωογονήσει ενώ το εκχύλισμα του Rosa Damascena που περιέχει, σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ, δίνει super λάμψη και υγιή όψη στο πρόσωπο με την πρώτη εφαρμογή προσφέροντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενυδάτωση, τόνωση, μείωση της εμφάνισης των πόρων και φρεσκάρισμα του μακιγιάζ!

 

Το αναπάντεχο μυστικό ομορφιάς για τέλειο δέρμα όλο το καλοκαίρι

 

Τι περιμένεις; Εξόπλισε τώρα το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ με τα τρία βασικά προϊόντα για ενυδάτωση, προστασία και λάμψη και αποκάλυψε το δικό σου τέλειο δέρμα!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ