4 βήματα που μπορούμε όλες να κάνουμε τώρα για σύσφιξη και αδυνάτισμα μέχρι το καλοκαίρι

4 βήματα που μπορούμε όλες να κάνουμε τώρα για σύσφιξη και αδυνάτισμα μέχρι το καλοκαίρι

Κι όμως, δεν είναι αργά! Το τέλειο καλοκαιρινό σώμα μπορεί να ξεκινήσει τώρα.

ΑDVERTORIAL

 

Θα έλεγε κανείς πως στο τέλος Μαΐου ο αγώνας ενάντια στις ατέλειες και το τοπικό λίπος έχει πια τελειώσει. Στην πραγματικότητα ωστόσο ο "πόλεμος" τώρα ξεκινά!

 

Αν λοιπόν άργησες να βάλεις την ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση στο πρόγραμμά σου ή αν τώρα θέλεις να μεγιστοποιήσεις την προσπάθεια που έχεις ήδη ξεκινήσει, υπάρχουν μερικά εύκολα tips που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου για σμιλεμένο κορμί, χωρίς κυτταρίτιδα και ατέλειες. Μάλιστα, με τις παρακάτω συμβουλές από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα δεις αποτελέσματα ενώ σε 28 ημέρες η αλλαγή στο σώμα σου θα είναι ολοφάνερη.

 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση, καλή διάθεση και... λίγη αυτοπειθαρχία. Τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν!

 

Μείωσε τις θερμίδες που καταναλώνεις

Δεν χρειάζεται να κάνεις δίαιτα, αρκεί να προσέξεις τα εξής για να μειώσεις τις περιττές θερμίδες σε κάθε γεύμα: 

-Μείωσε όσο περισσότερο μπορείς τη ζάχαρη, για ένα τουλάχιστον μήνα

-Απόφυγε τις λιπαρές σάλτσες σε σαλάτες, σάντουιτς και σνακς

-Γέμισε τα 3/4 του πιάτου σου με λαχανικά και μόνο το 1/4 με υδατάνθρακες ή πρωτεΐνη

-Κόψε το αλκοόλ, τα αναψυκτικά και τους τυποποιημένους χυμούς για έναν μήνα. Πιες άφθονο νερό, τσάι ή καφέ χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Μπορείς αν θες να αντικαταστήσεις ένα από τα γεύματά σου με ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες και υγιή λιπαρά smoothie φρούτων και λαχανικών. 
 

4 βήματα που μπορούμε όλες να κάνουμε τώρα για σύσφιξη και αδυνάτισμα μέχρι το καλοκαίρι

 

Πάρε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής

Και συγκεκριμένα το συμπλήρωμα διατροφής Slim Design της Elancyl, για αδυνάτισμα και σύσφιξη που ξεκινά από μέσα! Με καφέ φύκη και guarana, μειώνει την αποθήκευση λιπών & σακχάρων, αυξάνει τις καύσεις και παράλληλα περιορίζει την όρεξη. Μετά από 8 εβδομάδες τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λαμβάνεις με το κυρίως γεύμα 2 κάψουλες μαζί με ένα μεγάλο ποτήρι νερό.

 

Κάνε 3 φορές την εβδομάδα βάρη ή τρέξιμο

Προσπάθησε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Δοκίμασε ένα ήπιο πρόγραμμα με βάρη αλλά και μία αερόβια άσκηση όπως το κολύμπι ή το τρέξιμο αφού αυτή θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου για πιο γρήγορο κάψιμο λίπους. Τα βάρη, από την άλλη, θα "κλειδώσουν" τον μεταβολισμό σου σε υψηλά επίπεδα ενώ θα αποτρέψουν το κάψιμο των μυών σου. Εναλλακτικά δοκίμασε ένα πρόγραμμα HIIT και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

 

4 βήματα που μπορούμε όλες να κάνουμε τώρα για σύσφιξη και αδυνάτισμα μέχρι το καλοκαίρι

 

Εξάλειψε την κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια με ένα έλαιο περιποίησης

Εδώ έρχεται η ώρα να σου συστήσω το Slim Design Huile Minceur της Elancyl, τo πρώτο διφασικό έλαιο αδυνατίσματος. Αποτελείται από μία υδάτινη (πράσινη) φάση με βάση την καφεΐνη που αποδεσμεύει και απομακρύνει τα λίπη και μία ελαιώδη (διάφανη) από έλαιο καμελίνης που αναδομεί σε βάθος το δέρμα, προλαμβάνει την εμφάνιση νέων ραγάδων και σταδιακά διορθώνει τις ήδη υπάρχουσες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από 7η ημέρα χρήσης ενώ το τονωτικό του άρωμα και η μεταξένια υφή του θα σε κάνουν να το εντάξεις πανεύκολα στο πρωινό και βραδινό σου τελετουργικό ομορφιάς. Επιπλέον, μετά από 28 ημέρες χρήσης τα ψωμάκια θα έχουν μειωθεί δραματικά ενώ θα έχεις ήδη ξεχάσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

 

Βρες το συμπλήρωμα διατροφής αλλά και το αδυνατιστικό λάδι Slim Design της Elancyl στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

 

4 βήματα που μπορούμε όλες να κάνουμε τώρα για σύσφιξη και αδυνάτισμα μέχρι το καλοκαίρι
Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ