Το αναπάντεχο τρικ που θα σμιλέψει το σώμα σου μια ανάσα πριν το καλοκαίρι

Το αναπάντεχο τρικ που θα σμιλέψει το σώμα σου μια ανάσα πριν το καλοκαίρι

Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερος, η διάθεση αλλάζει και μαζί με την γκαρνταρόμπα αλλάζει, δυστυχώς, και ο τρόπος που βλέπουμε το... σώμα μας στον καθρέφτη!


Εκεί όμως που υπάρχουν περιττά κιλά, τοπικό πάχος, ψωμάκια και κυτταρίτιδα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια μιας ισορροπημένης διατροφής αλλά και την ένταξη της συχνής άσκησης στη ζωή μας! Επειδή όμως, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να σμιλέψει έντονα και αποτελεσματικά τη σιλουέτα μας, η λύση έρχεται μέσα από έναν τρίτο, αναπάντεχο σύμμαχο: το κρύο!

 

Πριν βιαστείς να... ανοίξεις το ψυγείο, μιλάω για το νέο Cryo gel από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics! Το νέο Cryo Gel σώματος των Dalon Cosmetics με κρυστάλλους μενθόλης, καφεΐνη και οργανικό πυρίτιο θα αποτελέσει το νέο trend του καλοκαιριού και θα μας χαρίσει το αποτέλεσμα που ονειρευόμασταν. Το βασικό δραστικό συστατικό του Cryo gel βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, προάγει τη λιποδιάλυση κατά 22% *1 και μειώνει έως 4.4cm από την περιφέρεια των γλουτών και έως 3.5 cm στην μέση μετά από μόλις 10 εβδομάδες καθημερινής χρήσης**.

 

Το αναπάντεχο τρικ που θα σμιλέψει το σώμα σου μια ανάσα πριν το καλοκαίρι


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις το αδυνατιστικό gel κάθε πρωί στους μηρούς, γοφούς και στην περιοχή της μέσης κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό!

 

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS και θα τα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.
 

*1 in vitro Cafeisilane/lipolytic stimulation (glycerol release)

** in vivo Cafeisilane/10 volunteers/10 weeks/ 5 applications per week

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ