3 τολμηρά μακιγιάζ από τις Εβδομάδες Μόδας για την επόμενη βραδινή έξοδο

3 τολμηρά μακιγιάζ από τις Εβδομάδες Μόδας για την επόμενη βραδινή έξοδο

Ποιος είπε πως, για να υιοθετήσει κανείς τις τάσεις που μόλις παρουσιάστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον ερχομό του επόμενου Χειμώνα;

Ποιος είπε πως, για να υιοθετήσει κανείς τις τάσεις που μόλις παρουσιάστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον ερχομό του επόμενου Χειμώνα;

 

Μπορεί τα εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ που είδαμε στα catwalks να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων σε περίπου έξι μήνες, υπάρχουν όμως κάποιες τάσεις που μπορούμε να υιοθετήσουμε απόψε κιόλας: αυτές του μακιγιάζ! Ενώ πολλοί οίκοι έδειξαν φέτος την προτίμησή τους σε ένα διακριτικό, "no make up" makeup, κάποιοι άλλοι ζωντάνεψαν την πολυτέλεια και τη λάμψη των '70s και '80s με σύμμαχό τους τις έντονες σκιές, το glitter και το eyeliner!

 

Ξέχνα για λίγο το καθημερινό σου beauty look και τόλμησε την πιο σύγχρονη, θηλυκή εκδοχή του βραδινού μακιγιάζ με έμπνευση από τις Εβδομάδες Μόδας. Δες παρακάτω πώς θα αντιγράψεις τρία εντυπωσιακά makeup looks βήμα-βήμα: 

 

Rodarte AW19 (Χρόνος: 20')

Ολάνθιστα λουλούδια στόλιζαν τα μαλλιά των μοντέλων, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε το επηρεασμένο από τα 1970s μακιγιάζ τους, με glitter σε χείλη και μάτια!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RODARTE (@rodarte) στις

 

Υιοθέτησε το look γεμίζοντας αρχικά τα χείλη με κόκκινο μολύβι και κραγιόν. Άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια ροζ-κόκκινη σκιά ματιών, σβήνοντάς την απαλά προς τα πάνω αλλά και την εξωτερική γωνία του ματιού. Πέρα ένα διαφανές lip gloss στα χείλη και τα βλέφαρά σου και με τη βοήθεια ενός μικρού πινέλου γέμισε τα με κόκκινο glitter. 

 

Louis Vuitton AW19 (Χρόνος 45')

Το κλασικό κόκκινο κραγιόν και eyeliner combo ανανεώθηκε μέσα από το 1980s πρίσμα της Pat McGrath.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal) στις

 

Βάλε ένα ματ κόκκινο κραγιόν στα χείλη, αφότου κάνεις το περίγραμμά τους με το αντίστοιχο μολύβι. Χρησιμοποιώντας ένα μαλακό μαύρο μολύβι ματιών κάνε το περίγραμμα τους και τράβηξε τη γραμμή μέχρι να συναντήσει το φρύδι σου. Με τη βοήθεια ενός στρογγυλού πινέλου 'σβήσε' τις σκληρές γραμμές του μολυβιού. Πέρασε μία φωτεινή, ασημί σκιά στο κινητό βλέφαρο και ολοκλήρωσε το ιδιαίτερο "smokey" επιλέγοντας μία σκούρα γκρι ή μαύρη σκιά για το κόκκαλο του ματιού. Ένωσε το μολύβι με τη μαύρη σκιά, χρησιμοποιώντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Ολοκλήρωσε τονίζοντας την εσωτερική γωνία του ματιού με eyeliner και περνώντας άφθονη μάσκαρα.

 

Erdem AW19 (Χρόνος 15')

Ο οίκος Erdem έκανε το κλασικό cat eyeliner να μοιάζει ξεπερασμένο δίνοντας τη δική του τολμηρή εκδοχή που ακριβατεί κάπου ανάμεσα στο φουτουρισμό και το ρετρό στυλ. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERDEM (@erdem) στις

 

Ξεκίνα το μακιγιάζ σου κάνοντας μία άψογη, διάφανη βάση και απλώνοντας κυκλικά ελάχιστο ρουζ στα μάγουλά σου. Χρησιμοποιώντας ένα μαλακό μολύβι ματιών συνέχισε ανοδικά τη φυσική καμπύλη του κάτω βλεφάρου σου για περίπου 1 εκατοστό. Ένωσε την άκρη της γραμμής με την εσωτερική γωνία του ματιού σου, καμπυλώνοντας ελαφρώς ώστε να αντιγράφει την φυσική καμπύλη του. Γέμισε το εσωτερικό με eyeliner και από πάνω τοποθέτησε ταμποναριστά μαύρη σκιά ματιών για "βελούδινη" υφή. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με άφθονη μάσκαρα στα μάτια, μολύβι στα φρύδια και ένα nude/ ροζ κραγιόν στα χείλη.

 

Ντεμακιγιάζ (Απαιτούμενος Χρόνος 1')

Αν ήδη σκέφτεσαι τη στιγμή που θα γυρίσεις σπίτι και δεν θα βλέπεις την ώρα να πέσεις στο κρεβάτι σου, σού έχω καλά νέα. Γιατί η νέα σειρά ντεμακιγιάζ της NIVEA θα σε κάνει να πεις "αντίο" στο έντονο μακιγιάζ σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Επειδή δεν αξίζει να παίζεις με την υγεία του δέρματός σου (ή με την ανεπανόρθωτη καταστροφή της μαξιλαροθήκης σου) πόνταρε στα νέα NIVEA MicellAIR Professional για να «εξαφανίσεις» γρήγορα και εύκολα, το έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ σαν επαγγελματίας!

 

3 τολμηρά μακιγιάζ από τις Εβδομάδες Μόδας για την επόμενη βραδινή έξοδο

 

Αξιοποιώντας τα μυστικά των επαγγελματιών make-up artists για σωστό καθαρισμό, η NIVEA δημιούργησε τη νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ MicellAIR Professional που αποτελείται από το νερό καθαρισμού δύο φάσεων και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Τέλος στο επίμονο τρίψιμο και τον διπλό ή... τριπλό καθαρισμό! Το long lasting μακιγιάζ, οι σκούρες σκιές, το έντονο eyeliner και η αδιάβροχη μάσκαρα εξαφανίζονται με μια απλή κίνηση χάρη στα μικύλλια που περιέχει η σειρά MicellAIR Professional.

 

3 τολμηρά μακιγιάζ από τις Εβδομάδες Μόδας για την επόμενη βραδινή έξοδο

 

Τα μικύλλια είναι μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά κάθε μικροσκοπικό σωματίδιο ρύπων, όπως το make-up, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και πεντακάθαρη! Επιπλέον, η νέα σειρά MicellAIR Professional διαθέτει σύνθεση με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση ενω θρέφει και προστατεύει το δέρμα. Το, δε, νερό καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από δυο φάσεις: νερό και έλαιο, που καθώς αναμειγνύονται αφαιρούν εξαιρετικά αποτελεσματικά ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ.

 

Editor's Tip:

Αν τα μάτια σου... κλείνουν, δεν υπάρχει καν λόγος να πας μέχρι το μπάνιο αφού τα μαντηλάκια καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional είναι εμποτισμένα με το νερό ντεμακιγιάζ και άρα με μία κίνηση καθαρίζουν το πρόσωπο ενώ παράλληλα φροντίζουν και τις βλεφαρίδες! Ντεμακιγιάζ σε 10 δευτερόλεπτα και... ύπνος σε 15!

 

Απαιτούμενος χρόνος για το τέλειο ντεμακιγιάζ; Λιγότερο από ένα λεπτό με τα νέα NIVEA MicellAIR Professional!

 

3 τολμηρά μακιγιάζ από τις Εβδομάδες Μόδας για την επόμενη βραδινή έξοδο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ