Καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα άρτιο μανικιούρ. Αυτή την οικουμενική αλήθεια την ασπάζονται πλέον όχι μονάχα οι γκουρού της ομορφιάς αλλά και οι λάτρεις της μόδας. Τα περιποιημένα άκρα θα είναι πάντα στη μόδα.

 

Ωστόσο, οι όλο και αυξανόμενοι ρυθμοί της καθημερινότητας κάνουν το σπιτικό μανικιούρ να μοιάζει όχι πολυτέλεια αλλά άπιαστο όνειρο. Πότε είχες τελευταία τον απαραίτητο χρόνο για να βάψεις τα νύχια σου και, κυρίως, να περιμένεις να στεγνώσει εντελώς πριν να παρασυρθείς και τα χαλάσεις; 

 

Η τεχνολογία έχει, φυσικά, δώσει τη δική της απάντηση μέσα από το ημιμόνιμο μανικιούρ που, όμως, δεν μπορείς να κάνεις μόνη σου και, μετά την εφαρμογή του, σε δεσμεύει με ένα ακόμα ραντεβού για τη σωστή αφαίρεσή του. Υπάρχει ωστόσο μία νέα τάση που δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία και είναι minimal, ευκολοφόρετη και παιχνιδιάρικη! Ο λόγος για τα naked nails, δηλαδή το μανικιούρ που βασίζεται σε μια άχρωμη βάση.

 

Τα naked nails έχουν ήδη καταλάβει το instagram και αλλάζουν έντονα μορφή σε κάθε περίπτωση, αφού με λίγη φαντασία προσαρμόζονται σε κάθε στυλ και προτίμηση! Μετά το πρώτο βήμα, που δεν είναι άλλο από το πέρασμα μίας σκληρυντικής διάφανης βάσης, οι δημιουργικές δυνατότητες είναι απλά απεριόριστες. Από απλές γραμμές, βούλες και τρίγωνα μέχρι περίπλοκες ζωγραφιές φρούτων (!), χαρακτήρων (!) ή συμβόλων, οι ιδέες για naked nails αυξάνονται γεωμετρικά λεπτό με το λεπτό. 

 

Το κοινό πίσω από όλες αυτές ωστόσο είναι πως, εφόσον μιλάμε για μικρές ποσότητες χρώματος, έχουν σχεδόν μηδενικό χρόνο στεγνώματος ενώ παράλληλα δύσκολα χαλάνε, ιδίως αν αποφύγεις να βάψεις τις άκρες των νυχιών. Εναλλακτικά, για ένα look που θα κρατήσει τουλάχιστον έναν μήνα, κλείσε ένα ραντεβού για ημιμόνιμο naked mani!

 

Πάρε ιδέες για το δικό σου naked mani, παρακάτω:

 

Μια βούλα έντονου χρώματος σε κάθε νύχι, αρκεί

instagram/betina_goldstein
instagram/betina_goldstein

 

Έτσι θα υιοθετήσεις το metallic look στα νύχια χωρίς το εφέ... ντισκομπάλα

instagram/paintboxnails
instagram/paintboxnails

 

Οι στρογγυλάδες που κατέκτησαν τα μαγιό το καλοκαίρι '18, έρχονται τώρα και στα νύχια σου 

instagram/thehangedit
instagram/thehangedit

 

Ένα διαφορετικό "γαλλικό" με έντονο μπλε στη ρίζα του νυχιού

instagram/betina_goldstein
instagram/betina_goldstein

 

Οι παιχνιδιάρικες διχρωμίες θα κάνουν τα νύχια σου να μοιάζουν με καραμελλάκια

instagram/alwaysjudging
instagram/alwaysjudging

 

Αν σου λείπει πολύ η Άνοιξη, μπορείς να την φέρεις από τώρα στα νύχια σου

instagram/betina_goldstein
instagram/betina_goldstein

 

Κάνε μικροσκοπικές κουκκίδες στα νύχια για minimal και tribal αίσθηση

instagram/drybylondon
instagram/drybylondon

 

Κάνε ελεύθερες γραμμές με διαφορετικά βερνίκια στα νύχια για ένα 70s αποτέλεσμα

instagram/alwaysjudging
instagram/alwaysjudging