Μια χρονοκάψουλα περιποίησης στο Κουκάκι
Η ομάδα του Peaky Barbers γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του μπαρμπέρη και την υποστηρίζει με πάθος. Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Μια χρονοκάψουλα περιποίησης στο Κουκάκι

Το μπαρμπέρικο της Αγγλίας των δεκαετιών '20 και '30 αναβιώνει στο Κουκάκι της σύγχρονης Αθήνας, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα αλλά και την περιποίηση ως αμιγώς αντρική υπόθεση στο Peaky Barbers.

 

Αμιγώς αντρική υπόθεση και η έμπνευση, αφού πίσω από τη δημιουργία του βρίσκονται ο Γιώργος και ο Ανδρέας που είναι αδέλφια, και μαζί τους ο Πέτρος. Με μια ρετρό διακόσμηση που σε πηγαίνει στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, όταν βρεθείς στο Peaky Barbers αισθάνεσαι ότι θα περάσει απ' έξω ο εφημεριδοπώλης πάνω στο ποδήλατό του, διαλαλώντας τους τίτλους των βρετανικών «Times», ενώ οι πελάτες θα ξεκινήσουν μια αντρική κουβέντα για τον πόλεμο, την πολιτική και την οικονομία. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι η συνολική εμπειρία που θα βιώσεις στο Peaky Barbers, ενώ απολαμβάνεις την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία σε κούρεμα, περιποίηση γενειάδας ή ξύρισμα, που ξετυλίγεται σαν ιεροτελεστία και τελειώνει με πούδρα και κολόνια. Η ομάδα του Peaky Barbers γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του μπαρμπέρη και την υποστηρίζει με πάθος. Οι ζεστές πετσέτες και τα επιλεγμένα προϊόντα φροντίδας θα σε χαλαρώσουν, ενώ ο αρωματικός espresso ή το εκλεκτό ουίσκι συνοδεύουν την παραμονή σου, την οποία θα παρατείνεις οικειοθελώς... Άλλωστε, ποιος θέλει να αφήσει το παρελθόν με όλη την αισθητική του υπεροχή για να βγει στο κέντρο της σύγχρονης Αθήνας; To Peaky Barbers είναι εκείνη η χρονοκάψουλα που θα σε ταξιδέψει σε άλλες δεκαετίες, ενώ σε περιποιείται με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

 

Μια χρονοκάψουλα περιποίησης στο Κουκάκι
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Peaky Barbers, Βεΐκου 46Α, Κουκάκι, 210 9245521, www.peakybarbers.gr, FB: peaky.barbers.athens

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ