Λευκά δόντια, μηδέν πλάκα και φροντίδα των ούλων: Αυτή είναι η κίνηση ματ για τη στοματική υγεία

Λευκά δόντια, μηδέν πλάκα και φροντίδα των ούλων: Αυτή είναι η κίνηση ματ για τη στοματική υγεία

Η νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sonicare ProtectiveClean 6100 φέρνει το βούρτσισμα στα μέτρα σου

Μπορεί η ανθρωπότητα να είναι κοντά στο να πατήσει στον Άρη όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Όπως, για παράδειγμα, πως το συχνό και σωστό βούρτσισμα είναι το μόνο πράγμα που διασφαλίζει την υγεία των δοντιών!

 

Και μπορεί η τεχνολογία να μην έχει δημιουργήσει ακόμα... αυτοκαθαριζόμενα δόντια όμως έχει καταφέρει να φτάσει πολύ πολύ κοντά μέσα από τη νέα, έξυπνη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100! Ίσως έχεις ήδη ακούσει πως οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τις συμβατικές, κάνοντας το βούρτσισμα παιχνίδι. Η συγκεκριμένη ωστόσο είναι κορυφή στην κατηγορία της αφού οι αποκλειστικές λειτουργίες της την κάνουν ό,τι πιο "έξυπνο" και εύχρηστο κυκλοφορεί.

 

Πριν όμως σου συστήσω ένα ένα όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να διαφέρει, οφείλω να σου πω ότι η Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 λευκαίνει τα δόντια μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα, αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα και βελτιώνει αποδεδειγμένα έως και 100% την υγεία των ούλων! Έτσι καλύπτει το τρίπτυχο της στοματικής υγείας και μάλιστα μέσα από μια καθημερινή συνήθεια που ήδη έχεις: το βούρτσισμα.

 

Λευκά δόντια, μηδέν πλάκα και φροντίδα των ούλων: Αυτή είναι η κίνηση ματ για τη στοματική υγεία

 

Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα μέσα από τον ειδικό αισθητήρα πίεσης που διαθέτει και ανιχνεύει την πίεση που ασκείται κατά το βούρτσισμα και σε ειδοποιεί, μέσω μίας ελαφριάς δόνησης, ώστε να πετύχεις τον ιδανικό καθαρισμό! Παράλληλα η μοναδική "έξυπνη" τεχνολογία BrushSync που διαθέτει σε ειδοποιεί πότε είναι ώρα να αλλάξεις κεφαλή μέσω μίας φωτεινής ένδειξης στη λαβή. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία σύζευξης που προσφέρει η BrushSync, η λαβή αναγνωρίζει ποια έξυπνη κεφαλή βουρτσίσματος χρησιμοποιείς και προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία και την ένταση καθαρισμού! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί λειτουργίας!

 

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 ρυθμίσεις έντασης και να τη συνδυάσεις με τις νέες ανταλλακτικές κεφαλές της Philips Sonicare, οι οποίες είναι εξειδικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες σου: Λεύκανση, Καταπολέμηση της πλάκας και Φροντίδα των ούλων. Έτσι μπορείς με σιγουριά να γνωρίζεις πως κάνεις το καλύτερο για τη στοματική σου υγεία.

 

Λευκά δόντια, μηδέν πλάκα και φροντίδα των ούλων: Αυτή είναι η κίνηση ματ για τη στοματική υγεία


Φυσικά, η Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 λειτουργεί με την τεχνολογία sonic δημιουργώντας απαλές μικροφυσαλίδες από νερό, τις οποίες σπρώχνει απαλά ανάμεσα στα δόντια προσφέροντάς εξαιρετικό καθαρισμό. Διαθέτει επιπλέον χρονόμετρο που σε ενημερώνει όταν έχεις καθαρίσεις το κάθε τεταρτημόριο του στόματός σου και απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 2 λεπτά, τον ενδεδειγμένο χρόνο βουρτσίσματος από τους οδοντιάτρους. Ως "βασίλισσα" στην κατηγορία της, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 διαθέτει κομψό design, θήκη ταξιδιού και φορτιστή για να την έχεις μαζί σου όπου και όποτε την χρειάζεσαι!


Μάθε ακόμα περισσότερα για την οδοντόβουρτσα που θα κάνει το χαμόγελό σου να λάμψει στο επίσημο site της Philips!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ