Κοκκινίζεις εύκολα; Μήπως δεν φταίει η... ντροπαλή σου προσωπικότητα;

Κοκκινίζεις εύκολα; Μήπως δεν φταίει η... ντροπαλή σου προσωπικότητα;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ροδόχρου νόσο και πώς θα την αντιμετωπίσεις

Αν το δέρμα σου κοκκινίζει όλο και πιο εύκολα, αν βγάζεις ακόμα σπυράκια στα μάγουλα και παρατηρείς αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα σου, αν μάλιστα, έχεις ενοχλήσεις στα μάτια όπως συχνό ερεθισμό και κοκκινίλες, ίσως να πάσχεις από ροδόχρου νόσο.

 

Η rosacea, ή ροδόχρους νόσος επηρεάζει κυρίως άτομα άνω των 30 ετών με ανοιχτό χρώμα δέρματος και μαλλιών. Αν και απαντάται συχνότερα στις γυναίκες μπορεί να εμφανιστεί και σε άνδρες και, μάλιστα, με εντονότερα συμπτώματα! Πρόκειται για μία χρόνια πάθηση που σύμφωνα με τους δερματολόγους «επηρεάζει τα μάγουλα, το μέτωπο, το πηγούνι και τη μύτη και χαρακτηρίζεται από έντονο ξαφνικό κοκκίνισμα και ερυθρότητα, διεσταλμένα αιμοφόρα αγγεία, μικρά κόκκινα σπιθουράκια και σπυράκια με πύον. Ενίοτε, εμφανίζεται και φλεγμονή στην επιφάνεια των ματιών και των βλεφάρων.»

 

Κοκκινίζεις εύκολα; Μήπως δεν φταίει η... ντροπαλή σου προσωπικότητα;

 

Και ενώ η θεραπεία γι'αυτή την ενοχλητική πάθηση δεν έχει ακόμα βρεθεί, μια νέα σειρά περιποίησης της Frezyderm μπορεί να την κάνει να μοιάζει... παρελθόν. Η Frezyderm μελέτησε τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και την αντίδρασή της σε ποικίλους παράγοντες και το αποτέλεσμα είναι η σειρά Sensitive Red Skin που αποτελείται από μια ενυδατική κρέμα ένα ισχυρό αντηλιακό προσώπου με χρώμα.

 

Η Sensitive Red Skin Facial Cream είναι μία απαλή κρέμα με ρυθμιστική δράση που μειώνει τα συμπτώματα του ερυθρού, ευαίσθητου, μη ανεκτικού δέρματος ενώ ανακουφίζει και χαρίζει έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Η Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream, δε, είναι μια έγχρωμη κρέμα με υψηλή αντηλιακή προστασία, για κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας και των συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος και παράλληλα ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρσή τους. Περιέχει φυσικά χρώματα που προσαρμόζονται σε κάθε δερματικό τόνο, χαρίζοντας ομοιόμορφο και λείο πρόσωπο. 

 

Κοκκινίζεις εύκολα; Μήπως δεν φταίει η... ντροπαλή σου προσωπικότητα;

 

Και τα δύο μαζί αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο ενάντια στο ευαίσθητο δέρμα με ροδόχρου νόσο προστατεύοντας το και μειώνοντας τα ορατά σημάδια. Τα προϊόντα της σειράς SENSITIVE RED SKIN είναι υποαλλεργικά, χωρίς συντηρητικά και χωρίς παράγοντες πυροδότησης της Ροδόχρου νόσου σύμφωνα με επισκόπηση της National Rosacea Society. 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ