Επιβράδυνση γήρανσης: Η σημασία της ενυδάτωσης και η δύναμη του υαλουρονικού οξέος

Επιβράδυνση γήρανσης: Η σημασία της ενυδάτωσης και η δύναμη του υαλουρονικού οξέος

Ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας σας στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι για τη φροντίδα σας ενάντια στη γήρανση του προσώπου.

Είναι αυτή η κρίσιμη ηλικία προς τα τέλη της δεκαετίας των 30 και τις αρχές της δεκαετίας των 40, κατά την οποία οι γυναίκες βρίσκονται στο απόγειο της ομορφιάς και της θηλυκότητάς τους και που όμως αρχίζουν να γίνονται ορατά τα πρώτα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας.

 

Τι σημαίνει αυτό; Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια τείνουν να εμφανίζονται πιο συχνά και να είναι πιο επίμονοι, ενώ παρατηρείται κάποια χαλάρωση λόγω της μείωσης των επιπέδων κολλαγόνου. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σχηματισμό λεπτών γραμμών έκφρασης γύρω από τα μάτια και ίσως το στόμα.

 

Ξεκινήστε τον αγώνα για την επιβράδυνση της γήρανσης με μια κρέμα αντιγήρανσης που να περιέχει ισχυρά ενεργά συστατικά για την επιβράδυνση της γήρανσης όπως πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, ώστε η κρέμα αντιγήρανσης να συμβάλει σε αποτελεσματική βιολογική δράση, για πραγματικά ορατά αποτελέσματα.

 

Ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας σας στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι για τη φροντίδα σας ενάντια στη γήρανση του προσώπου. Αποκτά, μάλιστα, ακόμα περισσότερη αξία αν μένετε σε αστική περιοχή λόγω των ρύπων. Επιλέξτε ένα προϊόν με απαλή σύνθεση που δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σας.

 

Το υαλουρονικό οξύ και η σημασία του


Το ακούτε πολύ συχνά, όμως δεν είστε σίγουρες για τον ρόλο που διαδραματίζει κατά της γήρανσης προσώπου; Διαβάστε παρακάτω γιατί το υαλουρονικό οξύ είναι η ασπίδα σας κατά της γήρανσης της επιδερμίδας.

 

Το υαλουρονικό οξύ πρέπει να αναπληρώνεται σε καθημερινή βάση, καθώς αποβάλλεται μέσω της επιδερμίδας και αποδομείται γρήγορα κατά την κυτταρική ανανέωση (απολέπιση), πράγμα που σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής του στο δέρμα είναι μικρότερη από μία ημέρα. Αν και το σώμα παράγει τρία γραμμάρια υαλουρονικού οξέος κάθε μέρα, η παραγωγή αυτή μειώνεται με την ηλικία. Το υαλουρονικό οξύ είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, μια κρέμα αντιγήρανσης με συστατικά όπως αυτό παρέχεται εντατική ενυδάτωση και επιβράδυνση της γήρανσης.

 

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας


Θα έλεγε κανείς πως είναι το Α και το Ω στην επιβράδυνση της γήρανσης, καθώς η αφυδάτωση μπορεί να επιταχύνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στην επιδερμίδα. Διατηρώντας την επιδερμίδας ενυδατωμένη, πετυχαίνετε ένα απαλό, σφριγηλό και ελαστικό δέρμα με μηδαμινά σημάδια γήρανσης προσώπου.

 

Μην ξεχνάτε πως η επιβράδυνση γήρανσης θέλει υπομονή και επιμονή. Ξεκινώντας, λοιπόν, την εφαρμογή διαφόρων προϊόντων και οδηγιών για να νικήσετε τη γήρανση της επιδερμίδας, καλό είναι να δώσετε ένα περιθώριο 8 εβδομάδων, πριν να κρίνετε τα αποτελέσματα.

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ