Αυτό είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό για μεγάλη διάρκεια στο μανικιούρ

Αυτό είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό για μεγάλη διάρκεια στο μανικιούρ

Ένα μικρό τελετουργικό ευεξίας που, ανεξάρτητα από το αν και πόσο αγαπάς το μακιγιάζ, σίγουρα κάνεις, είναι το μανικιούρ!

 

Άλλωστε, τα περιποιημένα χέρια έχουν τη δύναμη να ανεβάσουν τη διάθεση και να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου στο λεπτό. Αν όμως, έχεις παραιτηθεί από την προσπάθεια επειδή δεν μπορείς ποτέ να διατηρήσεις το μανικιούρ σου ανέπαφο για πάνω από 24 ώρες, ίσως αυτό το άρθρο σου αλλάξει τη ζωή!

 

Μπορεί να μοιάζει ασήμαντο, όμως όταν κάθε λίγο ξοδεύεις χρήματα σε νέα βερνίκια ή επαγγελματικά ραντεβού, με αποτέλεσμα που ποτέ δεν έχει διάρκεια, δεν μπορεί παρά να σε πιάνει ένα παράπονο.

 

Σε ένα από τα τελευταία μου ραντεβού για μανικιούρ, λοιπόν, η ειδικός μου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο κανένα βερνίκι, όσο σταθερό κι αν είναι, δεν... στεριώνει στα νύχια μου.

 

Έμαθα λοιπόν πως ο λόγος που κάποιοι από εμάς έχουμε λιπαρά νύχια είναι πως το δέρμα μας έχει υψηλό pH, και άρα προκαλεί την έκκριση περισσότερου σμήγματος στην επιφάνεια των νυχιών. Αυτό που μου σύστησε η μανικιουρίστ είναι, λοιπόν, ένα προϊόν που ρυθμίζει το pH των νυχιών!

 

«Έχεις λιπαρά νύχια!» μου είπε και εγώ σκέφτηκα πως με αυτή τη λέξη περιγράφω συχνά το πρόσωπο αλλά και τα μαλλιά μου, ποτέ όμως τα νύχια μου.

 

Έμαθα λοιπόν πως ο λόγος που κάποιοι από εμάς έχουμε λιπαρά νύχια είναι πως το δέρμα μας έχει υψηλό pH και άρα προκαλεί την έκκριση περισσότερου σμήγματος στην επιφάνεια των νυχιών. Αυτό που μου σύστησε η μανικιουρίστ είναι, λοιπόν, ένα προϊόν που ρυθμίζει το pH των νυχιών!  

 

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι περισσότερες εταιρείες βερνικιών έχουν ένα τέτοιο προϊόν στη γκάμα τους, κάτι που σημαίνει πως, τουλάχιστον, δεν είμαι μονάχα εγώ που έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα.

 

Αναζήτησε ένα προϊόν που να γράφει πως ισορροπεί το pH και αφυδατώνει την επιφάνεια των νυχιών και άπλωσέ το στα νύχια σου ακριβώς πριν περάσεις το βερνίκι της επιλογής σου.

 

Δεν περίμενα τέτοια δραματική αλλαγή, μετά από τόσα χρόνια μόνιμα χαλασμένων μανικιούρ, αλλά πλέον το δοκίμασα και μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει βάση. Δοκίμασε το tip μου και θα με θυμηθείς!

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ