Black & White: 6 λόγοι που αποδεικνύουν πως είναι το πιο κομψό trend της σεζόν

Black & White: 6 λόγοι που αποδεικνύουν πως είναι το πιο κομψό trend της σεζόν

Οι black & white συνδυασμοί έρχονται στο προσκήνιο τη φετινή σεζόν.

ADVERTORIAL

Το 2020, η βιομηχανία της μόδας άλλαξε δραστικά - και όπως είναι φυσικό, μαζί της άλλαξαν και οι τάσεις σε κάθε σεζόν. Τη φετινή χρονιά, λοιπόν, βλέπουμε την επιστροφή στα basics, που συνάδει βέβαια με τις πολλές ώρες στο σπίτι και τις περιορισμένες μετακινήσεις.

 

Έτσι, μαζί με τις απλές γραμμές και τα άνετα υφάσματα, βλέπουμε μία τάση προς στα minimal χρώματα και συγκεκριμένα το μαύρο και το άσπρο. Ο συνδυασμός τους αποτελεί το ιδανικό fashion statement για τη φετινή σεζόν, ενώ το κρεμ και το ιβουάρ, αποτελούν εξίσου κομψές επιλογές. Με αφορμή το Fashion Design Project by NIVEA Black & White, ο συνδυασμός μαύρου-άσπρου έρχεται στο προσκήνιο και μας υπενθυμίζει πως παραμένει διαχρονικός και chic. Μέσα από τον διαγωνισμό του Fashion Design Project by NIVEA Black & White, έχουν επιλεχθεί 10 σχέδια που διεκδικούν το μεγάλο βραβείο και τώρα μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς το αγαπημένο σας εδώ.

 

Το λευκό μπορεί να ενισχύσει ένα μονόχρωμο look, ενώ ένα κοστούμι ή ένα πανωφόρι, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο layering, σε οποιοδήποτε statement look. Ένα αξεσουάρ ή μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια (όπως ένας λευκός γιακάς) έχουν την ικανότητα να αναδείξουν ένα black & white outfit, αποδεικνύοντας πως είναι το πιο κομψό trend της σεζόν.

 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε έξι black & white looks για την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση:

 

Loulou De Saison

 

Caro Daur

 

Pernille Teisbaek

 

Chiara Totire

 

Charlotte Groeneveld

 

Solange Smith

 

 

UPDATE: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.

 

Η κριτική επιτροπή του Fashion Design Project by NIVEA Black & White επέλεξε τα 10 καλύτερα σχέδια που κατατέθηκαν και τώρα, ήρθε η σειρά σας για να αναδείξετε το νικητήριο σχέδιο που η/ο δημιουργός θα κερδίσει 1000 ευρώ για να παρουσιάσει τη δική της/του σειρά ρούχων στο AXDW 2021.

 


#NIVEAGreece #NIVEADeo #BlackandWhite

 

Ακολουθήστε τη NIVEA σε Facebook και Instagram.

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ