5 ολοκληρωμένα έθνικ looks για τη φετινή άνοιξη

5 ολοκληρωμένα έθνικ looks για τη φετινή άνοιξη

Πώς θα ενσωματώσετε το έθνικ στοιχείο στα looks σας για τους επόμενους μήνες.

ADVERTORIAL

Καθώς η άνοιξη είναι επίσημα εδώ και πλησιάζουν οι μέρες που θα μπορούμε να απολαύσουμε λίγες παραπάνω ώρες εκτός σπιτιού, είναι μία ιδανική στιγμή να σχεδιάσουμε όλα τα outfits που θα φορέσουμε στις πρώτες μας εξόδους.

 

Η ανοιξιάτικη σεζόν είναι άμεσα συνδεδεμένη με ανάλαφρα και άνετα ρούχα, όπως αέρινα φορέματα, εμπριμέ παντελόνια και λεπτά πανωφόρια. Φέτος, μπορείτε να ενσωματώσετε το έθνικ στοιχείο στα looks σας, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που συνδυάζουν τις έθνικ λεπτομέρειες με τα trends της σεζόν.

 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά looks που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα ιδανικά έθνικ looks για τη φετινή άνοιξη:

 

Δερμάτινο jacket

View this post on Instagram

A post shared by lauren caruso (@laurencaruso_) on

 

 

Τα γυναικεία δερμάτινα τζάκετ βρίσκονται ανέκαθεν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, καθώς είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με κάθε ανοιξιάτικο κομμάτι. Ένα δερμάτινο jacket με κρόσσια φέρνει έντονα το έθνικ στοιχείο σε κάθε απλό look και γίνεται το επίκεντρο του outfit. Συνδυάστε με ένα maxi φόρεμα ή bike shorts.

 

Έθνικ κολιέ

View this post on Instagram

A post shared by 祐良 Serena Goh (@theserenagoh) on

 

 

Τα έθνικ κολιέ δεν έχουν πάντα την κλασική μορφή με τα οποία τα φανταζόμαστε - μπορούν να έχουν το έθνικ στοιχείο και να δείχνουν εντελώς σύγχρονα. Επιλέξτε διάφορα layers από κολιέ με κρεμαστά ή λεπτομέρειες που σας αρέσουν και συνδυάστε τα ακόμα και με ένα ανοιξιάτικο κοστούμι, για να προσθέσετε το έθνικ στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά. Επιπλέον, αν δεν προτιμάτε ιδιαίτερα τα κολιέ, μπορείτε να επιλέξετε μερικά γυναικεία βραχιόλια με κορδόνι, που θα συμπληρώσουν ιδανικά τα looks σας.

 

Παντελόνι καμπάνα

View this post on Instagram

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 

 

Τα παντελόνια καμπάνα έχουν υπάρξει ψηλά στη λίστα με τα μεγαλύτερα trends για τις τελευταίες σεζόν και φέτος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η συγκεκριμένη γραμμή είναι ιδιαίτερα κολακευτική και μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ένα λεπτό, ανοιξιάτικο top και τα αγαπημένα σας mules.

 

Εμπριμέ παντελόνι

View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

 

 

Παράλληλα, τα εμπριμέ παντελόνια είναι εξίσου άνετα, ανοιξιάτικα και ευέλικτα. Μπορούν να συνδυαστούν με ένα απλό, μονόχρωμο top ή με άλλα patterns, αναλόγως με το στιλ που προτιμάτε. Είναι αρκετά εύκολο να τα συνδυάσετε και μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για ένα έθνικ look, χωρίς πολλή προσπάθεια.

 

Έθνικ φορέματα

View this post on Instagram

A post shared by Chrissy Rutherford (@chrissyford) on

 

 

Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα έθνικ look, το αέρινο φόρεμα θα γίνει το επίκεντρο της γκαρνταρόμπα σας τη φετινή σεζόν. Επιλέξτε τη γραμμή και το στιλ που σας ταιριάζει και διαλέξτε ανάμεσα σε prints που έχουν το έθνικ στοιχείο - όπως, για παράδειγμα ένα διακριτικό animal print. Συνδυάστε με σανδάλια και τα αγαπημένα σας αξεσουάρ.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ