Η Diesel ξεκινά τη δεκαετία με νέα στρατηγική βιωσιμότητας

Η Diesel ξεκινά τη δεκαετία με νέα στρατηγική βιωσιμότητας

Η έναρξη της πρωτοβουλίας For Responsible Living σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού ταξιδιού.

ADVERTORIAL

Μιλάνο, 13 Ιανουαρίου 2020. Ο Renzo Rosso, Πρόεδρος του OTB και ιδρυτής της Diesel, εγκαινίασε τη στρατηγική για την υπεύθυνη διαβίωση του brand δεσμευόμενος να αναλάβει δράση προς όφελος των σημερινών και των μελλοντικών γενεών.

 

Η ανακοίνωση της στρατηγικής βιωσιμότητας της Diesel βασίζεται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες και δεσμεύσεις που ονομάζονται Be The Alternative, Stand For The Planet, Γιορτάστε την Ατομικότητα και Προωθήστε την Ακεραιότητα. Η Diesel έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει μια υπεύθυνη επιχειρηματική στρατηγική που σέβεται τους ανθρώπους και το περιβάλλον και για το λόγο αυτό συνεργάστηκε με την εταιρία συμβουλευτικών υπηρεσιών βιωσιμότητας και επικοινωνίας Eco-Age.

 

Η έναρξη της πρωτοβουλίας For Responsible Living σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού ταξιδιού. Κατά τους προσεχείς μήνες, η Diesel θα καθορίσει μετρήσιμους στόχους για το μέλλον, θα παρακολουθεί συνεχώς και δημοσίως την πρόοδο και θα αποδεικνύει τη δέσμευσή της για υπεύθυνες επιχειρήσεις στις μελλοντικές γενιές.

 

Η Diesel ξεκινά τη δεκαετία με νέα στρατηγική βιωσιμότητας

 

Ο Renzo Rosso είπε: «Μεγάλωσα και ζω στην ύπαιθρο που περιβάλλεται από τη φύση, είναι εκεί που αισθάνομαι πραγματικά σαν στο σπίτι μου και είναι αυτό που αγαπώ βαθιά. Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια νέα ζωτική πρόκληση, καθώς όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε τις κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις της βιομηχανίας της μόδας και η Diesel είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει.

 

Η Livia Firth, συνιδρυτής και διευθυντής της Eco-Age, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Χαιρετώ τον Renzo Rosso για αυτό το τολμηρό βήμα και την έναρξη ενός δύσκολου ταξιδιού. Χρειάζεται θάρρος και δέσμευση και γνωρίζω ότι ο Renzo τα διαθέτει. Η Eco-Age έχει συνοδεύσει τη Diesel τους τελευταίους μήνες για να θέσει το πλαίσιο For Responsible Living και η ομάδα της Diesel είναι μια ιδανική ομάδα για να συνεργαστούμε».

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ