Haritidis: Κοσμήματα για τις πολύτιμες στιγμές σου

Haritidis: Κοσμήματα για τις πολύτιμες στιγμές σου

Στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης της Θεσσαλονίκης κάθε δημιουργία ξεχωρίζει

Το κόσμημα είναι ένα σύμβολο πολιτισμού με ρίζες στην αρχαιότητα και διαφορετικές έννοιες ανά τον κόσμο. Ο συμβολισμός αυτός παραμένει μέχρι σήμερα μια ισχυρή έκφραση συναισθημάτων, αφού τα φυσικά στοιχεία που αποτελούν την πρώτη ύλη έχουν το καθένα μια ιδιαίτερη σημασία.

 

Το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης αποτελεί εδώ και δεκαετίες το σημείο εκείνο όπου κάθε δημιουργία ξεχωρίζει χάρη στον σχεδιασμό αλλά και την τεχνική που κρύβεται πίσω από την τελική της μορφή. Πολύτιμοι λίθοι και χρυσός συνδυάζονται με δεξιοτεχνία σε μια συλλογή από κοσμήματα που μαγεύουν. Με μια ιστορία που ξεκινά στις αρχές του '70, το όνομα Χαριτίδης συνδέεται με τις πιο πολύτιμες στιγμές σου, αφού εδώ θα βρεις βέρες αλλά και το μονόπετρο που αναζητάς, αυτό το κόσμημα που συμβολίζει τη δέσμευση για αιώνια αγάπη λόγω του κυκλικού του σχήματος αλλά και των άφθαρτων υλικών από τα οποία αποτελείται.

 

Η γνώση και η εμπειρία στα διαμάντια αλλά και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα στοιχεία που θα σε φέρουν στο Κοσμηματοπωλείο Haritidis για να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια συλλογή εκείνο το δαχτυλίδι που θα αποτυπώσει τη δική σου μοναδική στιγμή. Εξάλλου, εδώ θα βρεις το διαδραστικό εργαλείο δημιουργίας μονόπετρου που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον πολύτιμο λίθο που θέλεις, βάζοντας ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου στο κόσμημα αυτό. Το νέο σύγχρονο κατάστημα, που εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, αποπνέει όλη την κομψότητα αλλά και την οικειότητα που αναζητάς στις πιο πολύτιμες στιγμές σου. Εκείνες τις στιγμές που θέλεις να επισφραγίσεις με την αξία ενός ιδιαίτερου κοσμήματος.

 

Haritidis: Κοσμήματα για τις πολύτιμες στιγμές σου

 

Προξένου Κορομηλά 33, Θεσσαλονίκη, 2310 770780, FB: Haritidis Jewelry, Instagram: haritidis_jewelry, www.haritidis.gr

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ