Μπορεί η θερμοκρασία να έχει αργήσει να πέσει, αλλά βρισκόμαστε ήδη στη φθινοπωρινή περίοδο, πράγμα που σημαίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρουμε ξανά τις μπότες στο στιλιστικό προσκήνιο.

 

Οι φθινοπωρινές επιλογές στα παπούτσια έχουν να κάνουν με άνεση και ευελιξία, όπως και με διαχρονικότητα. Χρειαζόμαστε να έχουμε στη ντουλάπα μας παπούτσια που θα κρατήσουν για χρόνια, γι' αυτό αναζητούμε στιλ που να είναι κλασικά, αλλά και ενδιαφέροντα.

 

Ένα από αυτά είναι οι μπότες σε western στιλ - ή αλλιώς cowboy boots - ένα trend το οποίο έχει κυριαρχήσει στις λίστες με τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων σεζόν και βρίσκεται ανάμεσα στις βασικές προτιμήσεις των απανταχού fashion editors και bloggers. Είναι ένα ιδιαίτερο στιλ, παρ' όλα αυτά, είναι πολύ πιο ευέλικτο απ' ότι πιστεύετε - μπορούν να φορεθούν με φορέματα, φούστες, τζιν ή οποιοδήποτε άλλο φθινοπωρινό ρούχο έχετε στη ντουλάπα σας.

 

 

 

Μπορεί το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε western style να είναι μία απλή, μαύρη cowboy μπότα, ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην αγορά πολλές επιλογές που ταιριάζουν σε όλες τις προτιμήσεις. Στη φθινοπωρινή συλλογή Bozikis για το 2019 υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ που ανταποκρίνονται στις τάσεις της φετινής σεζόν, αλλά και σε κάθε προσωπικό στιλ. Εμείς, φτιάξαμε μία λίστα με τις 8 καλύτερες cowboy boots από τη φθινοπωρινή συλλογή Bozikis, για να σας βοηθήσουμε:

 

Cowboy μποτάκια με χοντρό τακούνι

 

 

Μποτάκια με αστέρια και χοντρό τακούνι

 

 

Croco cowboy μποτάκια με φερμουάρ

 

 

Μποτάκια γάμπας με snakeprint

 

 

Cowboy μποτάκια γάμπας με χοντρό τακούνι

 

 

Cowboy μποτάκια με χοντρό τακούνι

 

 

Μποτάκια με χοντρό τακούνι και τοκά