Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα '19, η Superdry επιστρέφει με μία νέα συλλογή που αναδεικνύει την μοναδικότητα του προσωπικού στιλ. Οι σειρές Mainline, Sport και Snow, ενώνονται κάτω από την ομπρέλα του δυναμικού concept: AW19 My Way.

 

 

 

Συνδυάζοντας την τάση Vintage Americana, τη βρετανική ραπτική και τα ιαπωνικής έμπνευσης γραφικά, η μίξη τάσεων και επιρροών αποτελούσε πάντα κομμάτι του DNA της Superdry. Αυτός είναι και ο λόγος που το brand εστιάζει αυτή τη σεζόν σε μια καινούρια, «ρεμιξαρισμένη» νοοτροπία όπου κυριαρχεί η πρωτοτυπία και ο εξπρεσιονισμός. Η καμπάνια #SDMyWay εστιάζει στην αφήγηση ιστοριών και στην εξερεύνηση της μοναδικότητας.

 

 

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για την καμπάνια της Superdry είναι οι δίδυμες Amiya, η Amber Brown, ο Presley Gerber, η Hana Cross και ο Chris Eubank, JR. Εξερευνώντας τις αντικρουόμενες προσωπικότητες καθενός από τους 16 πρωταγωνιστές, η My Way αποκαλύπτει τι τους εμπνέει και τι επηρεάζει το ντύσιμό τους καθώς και πώς αυτό σχετίζεται με τις προσωπικές ιστορίες και περιπέτειές τους.