Τα 5 καλύτερα outfits για τα πρώτα κρύα

Τα 5 καλύτερα outfits για τα πρώτα κρύα

Συνδυάστε μερικά από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν.

Όσο κι αν η θερμοκρασία δεν μας επιτρέπει ακόμα να μπούμε σε χειμερινό πνεύμα, η πραγματικότητα είναι πως πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην εποχή που θα χρειάζεται να κάνουμε δημιουργικό layering με τα trends της σεζόν.

 

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη στιγμή από αυτή για να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της χειμερινής σεζόν και τα πρώτα κρύα με μερικά από τα outfits που θα αποτελέσουν τις βάσεις του καθημερινού μας ντυσίματος. 

 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε διαφορετικά outfits για να πάρετε την απαραίτητη έμπνευση:

 

Maxi φόρεμα + λεπτή ζώνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Charriere (@camillecharriere) στις

 

 Τα πλεκτά φορέματα αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων σεζόν, ενώ είναι εξαιρετικά εύκολα να συνδυαστούν με οτιδήποτε έχουμε στη ντουλάπα μας. Είτε με ένα ζευγάρι ankle boots, είτε με ένα ζευγάρι sneakers, το maxi πλεκτό φόρεμα θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος για φέτος. Συνδυάστε με μία λεπτή ζώνη.

 

Σακάκι + straight cut παντελόνι + σανδάλια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

she 👏means👏 business 👏 this fashion week in @ted_baker #TedBaker #TedtoToe #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity) στις

 

Είτε σε μορφή κοστουμιού, είτε συνδυασμένα με ένα τζιν παντελόνι, τα γυναικεία σακάκια έρχονται στο προσκήνιο για φέτος, προσφέροντας ένα touch θηλυκότητας. Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις και συνδυάστε τα με ένα ζευγάρι minimal σανδάλια με τακούνι για κομψά looks - όσο το επιτρέπει η θερμοκρασία. 

 

Mini φούστα + ψηλές μπότες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη streetstyleluxe (@streetstyleluxe) στις

 

Η κλος φούστα είναι ένα από τα ευέλικτα ρούχα μίας γκαρνταρόμπας, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οτιδήποτε και να δείχνει chic και θηλυκή. Μπορεί τα πρώτα κρύα να μην είναι αρκετά για να φορέσουμε καλσόν, αλλά μπορούμε να συνδυάσουμε mini φούστα με ψηλές μπότες, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το look μας κατάλληλο για την εποχή, χωρίς να μας ζεσταίνει.

 

Μακρύ πουκάμισο + skinny jeans

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη streetstyleluxe (@streetstyleluxe) στις

 

Τα μακριά πουκάμισα είναι ιδανικά για τις μέρες που δεν έχουμε αρκετό χρόνο να επενδύσουμε στο outfit μας, καθώς δείχνουν ιδιαίτερα κομψά σε οποιαδήποτε περίσταση. Συνδυάστε το πουκάμισό σας με ένα στενό τζιν για να δημιουργήσετε κολακευτικές αναλογίες. Συμπληρώστε με ένα πουλόβερ ριγμένο στους ώμους, σε περίπτωση που πέσει η θερμοκρασία.

 

Τζιν παντελόνα + καπαρντίνα 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STREET STYLE (@streetstyled) στις

 

Η καπαρντίνα θεωρούταν ανέκαθεν ένα κλασικό φθινοπωρινό κομμάτι - και δικαίως, αφού είναι ιδανική για τα πρώτα κρύα - ωστόσο, σε συνδυασμό με μία τζιν παντελόνα αναδεικνύεται σε ένα ξεχωριστό look. Μπορεί να φορεθεί είτε με ένα ζευγάρι μποτάκια, είτε με ένα ζευγάρι αθλητικά για casual looks.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ