Το αθλητικό παπούτσι που σχεδιάστηκε για να σπάσετε το προσωπικό σας ρεκόρ

Το νέο Propel της New Balance ήρθε για να κάνετε τον επόμενο διασκελισμό σας, γρηγορότερα.

Με κάθε βήμα, συντελείται και μια τεχνολογική ανακάλυψη στο χώρο του τρεξίματος. Η επιστήμη βρίσκεται πλέον δίπλα στους αθλητές και το αποτέλεσμα είναι η οικογένεια FuelCell.


Το νέο Propel σχεδιάστηκε στο εργαστήριο ανάλυσης πατήματος της New Balance, σε συνεργασία με τους ταχύτερους αθλητές της, με κύριο χαρακτηριστικό του την ώθηση και την πλήρη επιστροφή ενέργειας που προσφέρει η επαναστατική φόρμουλα της βελτιωμένης τεχνολογίας FuelCell. Σε αντίθεση με το Rebel, το νέο Propel έχει το προνόμιο της τεχνολογίας FuelCell, τοποθετημένης ενιαία και σε πλουσιότερη ποσότητα σε όλο το μήκος της σόλας, αποσκοπώντας στην μεγιστοποίηση της απορροφητικότητας από τους κραδασμούς.

 

Το αθλητικό παπούτσι που σχεδιάστηκε για να σπάσετε το προσωπικό σας ρεκόρ


Κάθε χαρακτηριστικό του Propel αποτελεί μια ψηφίδα ταχύτητας σε ένα τελικά εξαιρετικά γρήγορο σύνολο. Με βάρος μόλις στα 260 γραμμάρια και drop στα 6mm έρχεται να κατακτήσει τις διαλειμματικές και καθημερινές προπονήσεις και να μειώσει τους χρόνους σας. Προσεκτικά τοποθετημένη τεχνολογία N-Durance στον πάτο της σόλας, επιμηκύνει τις αντοχές στη φθορά του παπουτσιού, ενώ η ξεχωριστή πλέξη Trace Fiber στο upper προάγει τη φυσική κίνηση του ποδιού, δίχως να εμποδίζεται από το ύφασμα.

 

Το αθλητικό παπούτσι που σχεδιάστηκε για να σπάσετε το προσωπικό σας ρεκόρ


Το νέο Propel ήρθε για να κάνετε τον επόμενο διασκελισμό σας, γρηγορότερα. Είτε βρίσκεσαι στο διάδρομο του γυμναστηρίου, είτε στην άσφαλτο και το ταρτάν.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ακολουθήστε τη New Balance σε Instagram και Facebook.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ