OZWEEGO: Αυτό είναι το sneaker που θα λατρέψεις φέτος

OZWEEGO: Αυτό είναι το sneaker που θα λατρέψεις φέτος

Τα adidas Originals επαναφέρουν δυναμικά το δημοφιλές μοντέλο των '90s

Ένα από τα πράγματα που αγαπάω πολύ στη μόδα τα τελευταία πολλά χρόνια είναι η προτεραιότητα στην άνεση, που σημαίνει μπορούμε να φοράμε sneakers όλη μέρα και να είμαστε super cool. Αυτό το trend δημιούργησε μία επανάσταση στο design, στην ποικιλία και ασφαλώς στην τεχνολογία των αγαπημένων μας σπορ υποδημάτων.

 

Κάθε χρόνο βλέπουμε τουλάχιστον ένα νέο ή περίπου νέο αθλητικό να μας συστήνεται και να αξιώνει μία θέση στην παπουτσοθήκη μας.

 

OZWEEGO: Αυτό είναι το sneaker που θα λατρέψεις φέτος

 

Για τη φετινή σεζόν 2019-2020 εγώ βρήκα τη νέα μου προσθήκη στη sneakeroσυλλογή μου. Μιλάμε για το νέο OZWEEGO. Το φορέσαμε στα '90s και τώρα ξαναέρχεται πιο ωραίο, πιο σύγχρονο και με τεχνολογία adiPRENE που θα σε κάνει να θέλεις να περπατήσεις όλη την πόλη.

 

Για άλλη μία φορά, τα adidas Originals μας ταξιδεύουν γλυκά στο παρελθόν, σε μία νέα lifestyle έκδοση εμπνευσμένη από το έντονο design του '90, με τις up-to-date πινελιές της νέας δεκαετίας που οσονούπω μπαίνει.

 

Σημείο αναφοράς το sneaker OZWEEGO 3 του 1998, που έγινε ένα «ζωντανό» κομμάτι της street κουλτούρας της εποχής, αυτή τη φορά με τεχνολογίες adiPRENE και adiPRENE+ που προσφέρουν απόλυτη άνεση.

 

OZWEEGO: Αυτό είναι το sneaker που θα λατρέψεις φέτος

 

Για όλους εμάς που αγαπήσαμε τα '90s που γέννησαν το streetwear, θα βρούμε στο νέο OZWEEGO χαρακτηριστικά στοιχεία του τότε lifestyle, όπως το suede και το TPU στο πάνω μέρος του παπουτσιού αλλά και τις φωσφοριζέ κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες στο κλασικό λευκό χρώμα που πάει με όλα.

 

Εννοείται πως υπάρχουν και άλλοι χρωματισμοί για να διαλέξουμε πέρα από το λευκό, με ή χωρίς λεπτομέρειες. Περισσότερα για αυτό θα βρούμε στο adidas.gr.

 

Η μόδα του δρόμου ωριμάζει, γίνεται πιο ψαγμένη από την εμπειρία κοντά τριών δεκαετιών και όπως εύστοχα σημειώνεται στο σχετικό promo video «The past is just a starting point of what comes next».

 

Θέλετε να το δείτε από κοντά; Περάστε μία βόλτα στο adidas Originals Store Athens (Καλαμιώτου και Αθηναΐδος 1).

 

OZWEEGO: Αυτό είναι το sneaker που θα λατρέψεις φέτος

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ