Το ότι τα sneakers είναι το πιο ευκολοφόρετο και κομψό παπούτσι του χειμώνα, το γνωρίζεις ήδη. Έχεις όμως σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείς να τα φορέσεις και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; 

 

Από το κέντρο της πόλης και τα καλοκαιρινά φεστιβάλ μέχρι τους θερινούς κινηματογράφους και τα beach bars η Αθήνα αποτελεί ένα μωσαϊκό από πολλά διαφορετικά τερέν που καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ. Το πλακόστρωτο στο Μοναστηράκι, το γρασίδι στα παρτέρια, η άμμος της παραλίας, τα χαλίκια στα πάρκα και τα πεζοδρόμια της πόλης μετατρέπουν κάθε σου έξοδο σε... περιπέτεια και απαιτούν μία λύση τόσο κομψή όσο και άνετη, πρακτική και σύγχρονη, πολύπλευρη όπως την ίδια την πόλη! Αποζητούν, κοινώς, τα νέα Supercourt των adidas Originals.

 

 

 

Είναι λευκά αλλά λατρεύουν και να λερώνονται, δερμάτινα άρα επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει και "φορτωμένα" με την 50ετή κληρονομιά της adidas στον αθλητισμό και το youth culture! Εδώ και μισό αιώνα, η adidas δημιουργεί μοναδικά λευκά, δερμάτινα sneakers, που γνωρίζουν τεράστια απήχηση σε ποικίλες γενιές, στυλ και κουλτούρες. Αυτό ακριβώς το μοναδικό τους χαρακτηριστικό γιορτάζει η σειρά Home of Classics, φέρνοντας διαφορετικά, κλασικά, λευκά μοντέλα των adidas Originals σε μία συλλογή.

 

 

 

Το Supercourt των Home of Classics αντιπροσωπεύει τα 50 χρόνια εμπειρίας της adidas στα court, διατηρώντας πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το παρελθόν και συνδυάζοντάς τα μια μοντέρνα έκφραση κλασικού στυλ. Όντας λευκό με μοντέρνο σχέδιο και διαθέτοντας την κλασική rubber σόλα, ο σχεδιασμός του Supercourt φέρνει το παρελθόν του brand στο παρόν.

 

 

 

Η ιστορία των Supercourt ξεκίνησε από τα tennis courts αλλά πλέον διαμορφώνεται από τους αθλητές, τους μουσικούς, τους σχεδιαστές, τα style icons και το youth culture που τα επαναπροσδιορίζουν. Εσύ πώς θα επιλέξεις να βάλεις το λιθαράκι σου στην ιστορία τους; 

 

Τα Home of Classics είναι διαθέσιμα στο www.adidas.gr/home_of_classics

 

 

 

Τα Supercourt είναι η τέλεια επιλογή για τα πεζοδρόμια της πόλης είτε είσαι πεζός είτε... όχι!

 

 

 

Ακόμα και τα ΜΜΜ αποκτούν άλλο στυλ όταν φοράς τα πιο cool λευκά δερμάτινα sneakers της σεζόν. 

 

 

 

Και στα γρασίδια του καλοκαιριού θα χαρείς τα νέα σου Supercourt αφού είναι παντώς... εδάφους!