Optic Culture | Θα σε κάνει να «φορέσεις» μια διαφορετική οπτική.

Optic Culture | Θα σε κάνει να «φορέσεις» μια διαφορετική οπτική.

Αν θυμάσαι ακόμα εκείνη την τσιριχτή φωνή της μαμάς σου να λέει «μην κάθεσαι κοντά στην τηλεόραση, παιδί μου, θα βάλεις γυαλιά...», τώρα μπορείς να της απαντήσεις «τουλάχιστον, φοράω τα πιο ωραία γυαλιά που θα μπορούσες να φανταστείς!».

 

Γιατί το Optic Culture στα Εξάρχεια είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό οπτικοπωλείο. Είναι μια πρόταση στυλ που αφορά όσους αντιμετωπίζουν τα γυαλιά ως ένα αξεσουάρ έκφρασης και διαφορετικότητας. Ο ίδιος ο χώρος, εξάλλου, σε προετοιμάζει για τα προϊόντα που μπορείς να βρεις, αφού το minimal design σε συνδυασμό με τη street κουλτούρα επικρατούν ως άποψη και συμπληρώνονται από τα έργα διάσημων καλλιτεχνών στους τοίχους που σηματοδοτούν τη διαφορετική άποψη του Optic Culture.

 

Optic Culture | Θα σε κάνει να «φορέσεις» μια διαφορετική οπτική.

 

Μια άποψη που εμπνεύστηκαν ο Γιώργος και η Χρύσα από την εποχή που ήταν φοιτητές οπτικής και οπτομετρίας, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό μαγαζί οπτικών. Και τα κατάφεραν, αφού εδώ μπορείς να βρεις διαφορετικούς σκελετούς απ' αυτούς που έχεις συνηθίσει και να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό ύφος που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς, αφού τα περισσότερα γυαλιά είναι μοναδικά και αναντικατάστατα!

 

Το ίδιο μοναδική είναι και η αισθητική που έχει φέρει το Optic Culture στην περιοχή των Εξαρχείων, αποτυπώνοντας μια ολόκληρη κουλτούρα μέσα από τους προσεκτικά διαλεγμένους σκελετούς που προσφέρει. Αυτή την κουλτούρα θα μπορείς να βρεις και online, αφού την 1η Ιουνίου, ημέρα των τέταρτων γενεθλίων του, ανεβαίνει το e-shop, www.opticculture.com.

 

Optic Culture | Θα σε κάνει να «φορέσεις» μια διαφορετική οπτική.

 

Ανεξάρτητα brands, η συλλογή «Μetronome Εyewear» με χειροποίητα γιαπωνέζικα γυαλιά και τα ξεχωριστά wild sunglasses είναι κάποιες από τις προτάσεις του Optic Culture που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα αλλιώς.

 

Θεμιστοκλέους 49, Εξάρχεια, 210 3803616
www.opticculture.com, FB: OpticCulture, Instagram: @optic_culture

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ