4 fashion items από τη νέα συλλογή H&M που θα γίνουν ανάρπαστα

4 fashion items από τη νέα συλλογή H&M που θα γίνουν ανάρπαστα

Για το καλοκαίρι του 2019, η Η&Μ μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε λαμπερό στυλ riviera, με μοναδικά fashion pieces που έχουν δημιουργηθεί από βιώσιμα υλικά, χρησιμοποιώντας τη νέα φυσική μέθοδο βαφής φυτικής προέλευσης.

 

Είτε πρόκειται για σετ σύνολα με μοτίβο λαχούρι, είτε για αέρινα, μίνι φορέματα και εφαρμοστές σιλουέτες, η συλλογή περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα σχέδια σε ζεστές, γήινες καφέ, κρεμ, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις. Η καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Μαΐου σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online στο hm.com.

 

4 fashion items από τη νέα συλλογή H&M που θα γίνουν ανάρπαστα

 

Η γυναικεία, καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ περιλαμβάνει φορέματα, πουκάμισα, φούστες και σορτς που έχουν δημιουργηθεί από μίξη Tencel, ανακυκλωμένο πολυεστέρα, βιώσιμο βαμβάκι και μίξεις οργανικού λινού. Παράλληλα, με αυτή τη συλλογή παρουσιάζεται για πρώτη φορά μια νέα τεχνική βαφής – η οποία έχει εφαρμοστεί σε συγκεκριμένο τοπ – που χρησιμοποιεί φυσικές βαφές που έχουν προέλθει από φυτά, ρόδι και κουρκουμά.

Συνολικά, η συλλογή εμπνέεται από τη γοητευτική, ηλιόλουστη Riviera που χαρακτηρίζεται για την κομψότητα και τη χαλαρή της διάθεση.

 

Δες ακόμα περισσότερα κομμάτια από τη συλλογή στο βίντεο της καμπάνιας και βρες την τώρα στα καταστήματα H&M:

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ