5 mid season συνδυασμοί για τις πρώτες βόλτες στην θάλασσα

5 mid season συνδυασμοί για τις πρώτες βόλτες στην θάλασσα

Μπορεί η Άνοιξη να μας κάνει παιχνίδια και ο Χειμώνας να μοιάζει ακόμα επικίνδυνα κοντά, όμως οι πιο ανυπόμονοι έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους βουτιά στη θάλασσα.

 

Είτε ανήκεις σε εκείνες που έχουν ήδη βρέξει το μαγιό τους είτε όχι, ο Μάιος είναι η ιδανική εποχή για μια πρώτη βόλτα στην παραλία! Αν, μάλιστα, έκανες το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα τότε το παρατήρησες και εσύ: οι θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν, ακόμα, να στεγνώσεις ανέμελα κάτω από τον ήλιο. Και η παραλία έχει τη "mid season" της και, άρα, τους στιλιστικούς της κανόνες. Γι'αυτό και πριν να έρθει το επόμενο ρεπό σου, οφείλεις να προετοιμαστείς καταλλήλως και να εξοπλίσεις την γκαρνταρόμπα σου με τους εξής κομψούς, chic και όσο πρέπει "ζεστούς" συνδυασμούς.

 

Κάπρι Παντελόνι & Λευκό Πουκάμισο

Όχι ένα και δύο αλλά τουλάχιστον τρία κάπρι παντελόνια πρέπει να έχεις φέτος στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα αφού, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ, είναι τόσο κομψά και ευκολοφόρετα που θα καταλήξεις να τα φοράς καθημερινά. Συνδύασέ τα με ένα σέξι τοπ ή με ένα πουκάμισο, για τις πρώτες σου βόλτες στη θάλασσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Ballardini (@nicoleballardini) στις

 

 

Μακριά Τουνίκ & Ψάθινα Αξεσουάρ

Υπάρχει κάτι πιο κλασικό από τις τουνίκ μακριές που μπορούν εύκολα, με μία ζώνη, να φορεθούν και σαν φόρεμα στην πόλη; Συνδύασέ τη δική σου με ψάθινα αξεσουάρ και σανδάλια την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς την παραλία και θα είσαι όλο πρέπει καλυμμένη και ζεστή μετά την πρώτη σου βουτιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elif (@thatsaleaf) στις

 

 

Μάξι Φούστα & Graphic T-shirt

Ένας ακόμα κλασικός συνδυασμός που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο και τα ψώνια μέχρι την παραλία και το beach bar. Φέτος, προτίμησε μια μάξι φούστα με ρετρό φλοράλ μοτίβο και ένα graphic t-shirt για 90s grunge στυλ. Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου sneakers και μία μικρή baguette τσάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

 

 

Σορτς & Τοπ Ασορτί

Όταν πριν από λίγα χρόνια οι influencers ξεκίνησαν να φορούν και πάλι ασορτί σύνολα, κανείς δεν περίμενε πως αυτή η τάση θα παρέμενε για χρόνια. Τώρα, κανείς δεν μπορεί να τη φανταστεί να φεύγει! Αν λοιπόν επιλέξεις ένα go to look αυτή τη σεζόν, ας είναι ένα υφασμάτινο σορτς με ασορτί πουκάμισο ή τοπ.  

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) στις

 

 

Statement Τοπ & Τζιν

Η αγορά είναι πλέον γεμάτη από statement γυναικεία τοπ με φουσκωτά μανίκια, κοφτά κεντήματα, γεωμετρικά εντυπωσιακά μοτίβα και ιδιαίτερο σχεδιασμό. Μπορεί σαν πρώτο άκουσμα, να μοιάζουν υπερβολικά όμως είναι εδώ για να αναβαθμίσουν κάθε απλό look και να το μετατρέψουν σε μια εμφάνιση που γυρίζει κεφάλια! Φόρεσέ το στην παραλία αλλά μην μείνεις μονάχα εκεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Cox (@ruerodier) στις

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ