Ένας από τους πιο πολυσύχναστους αλλά και ειδυλλιακούς δρόμους της Γλυφάδας, η Αγγέλου Μεταξά, πλημμύρισε την περασμένη Τρίτη από δυνατές μουσικές, ενθουσιώδεις συνομιλίες και το απαλό θρόισμα των σπρέι. 

 

Με αφορμή την άφιξη των NITE JOGGER, ένα street party στήθηκε μπροστά από το The Athlete's Foot στην Γλυφάδα. Η πρωτοποριακή νέα πρόταση των adidas Originals είναι εμπνευσμένη από εκείνους που δημιουργούν όλες τις ώρες, πρωί και βράδυ. Βλέπεις, το NITE JOGGER δείχνει αλλιώς στο φως και αλλιώς στο σκοτάδι, χάρη στις λεπτομέρειες από hi vis τεχνολογία.

 

Φωτό: Γιώργος Αδάμος/ LiFO
Φωτό: Γιώργος Αδάμος/ LiFO

 

Eμπνευσμένο από εκείνους τους ανήσυχους δημιουργούς για τους οποίους το σκοτάδι αντιπροσωπεύει ευκαιρίες και όχι ευκαιρία για... ύπνο, το πρωτότυπο ανακλαστικό sneaker των adidas Originals έρχεται για να σε κάνει να λάμψεις ακόμα και στο σκοτάδι. Φόρεσε τα το πρωί για καρπωθείς στο έπακρο την απαράμιλλη άνεση της τεχνολογίας BOOST, αλλά και το βράδυ, για μια μοναδική hi vis street style εμφάνιση!

 

Φωτό: Γιώργος Αδάμος/ LiFO
Φωτό: Γιώργος Αδάμος/ LiFO

 


Η hi vis τεχνολογία ήταν το στοιχείο που έκανε το street party των The Athlete's Foot να διαφέρει από κάθε άλλο! Από νωρίς το μεσημέρι οι κολεκτίβα των blaqk ήταν εκεί, δημιουργώντας live ένα τεράστιο reflective graffiti, που δεν μας αποκαλύφθηκε παρά τη στιγμή που έπεσε το σκοτάδι. Μέσα στο κατάστημα ωστόσο η hi vis τεχνολογία έγινε παιχνίδι στα χέρια μας αφού είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας tote bag με reflective σπρέι και να φωτογραφηθούμε σε ένα hi vis installation! 

 

Φωτό: Γιώργος Αδάμος/ LiFO
Φωτό: Γιώργος Αδάμος/ LiFO

 

Καθ'όλη τη διάρκεια του event οι resident Djs του Studio 24, Skaterboi και Steve.MNDL, που γνωρίζουν καλά τη νυχτερινή πλευρά της Αθήνας, έδιναν ρυθμό στο πάρτι με τα beats τους ενώ καθώς το σκοτάδι έπεφτε όλο και περισσότεροι celebrities έδιναν το παρών στο ήδη κατάμεστο The Athlete's Foot.

 

 

 

Φεύγοντας, ώρες μετά και αφ'ότου το σκοτάδι είχε πέσει για τα καλά, πήραμε μαζί μας την πιο δυνατή εμπειρία "βαμμένη" για πάντα πάνω στις tote bags μας και, φυσικά, την ακούραστη λάμψη και ανεξάντλητη ενέργεια των NITE JOGGER μας!

 

Βρες το Nite Jogger στα καταστήματα The Athlete's Foot