Η Τriumph, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εσωρούχων παγκοσμίως, και η Ελένη Φουρέιρα ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το νέο τραγούδι "TRIUMPH" που αποτελεί έναν ύμνο στη γυναικεία δύναμη και συλλογικότητα!

 

Το νέο τραγούδι παρουσιάστηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019 σε μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη μουσική, χαρά και ζωντάνια. Το νέο τραγούδι "TRIUMPH" αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την καμπάνια #TogetherWeTriumph της Triumph, που έχει ως επίκεντρο τη γυναικεία ενδυνάμωση, τονίζοντας έμπρακτα την τεράστια σημασία της αλληλοϋποστήριξης. Αποτελώντας μια ζωντανή αφιέρωση, για όλες όσες καθημερινά προσπαθούν, αγωνίζονται, εμπνέουν και στηρίζουν η μία την άλλη, το "TRIUMPH" είναι έτοιμο να κατακτήσει τα charts, εξαπλώνοντας μέσω του ρυθμού, των στίχων και της μουσικής, το μήνυμα της αγάπης και της σύμπνοιας μεταξύ των γυναικών.

 

 


Όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της Triumph, της δισκογραφικής PANIK RECORDS, και φυσικά η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, εφαλτήριο όλων είναι η δύναμη που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, μια από τις πιο επίκαιρες αξίες που αξίζει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία. Άλλωστε, όταν οι γυναίκες προσπαθούν μαζί να επιτύχουν τους στόχους τους και στηρίζουν η μία την άλλη, σπουδαία πράγματα συμβαίνουν!