Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 της Havaianas είναι εδώ

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 της Havaianas είναι εδώ

Το brand έχει δημιουργήσει μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, από σαγιονάρες και σανδάλια, μέχρι αξεσουάρ και μαγιό που υπόσχονται να σας φτιάξουν τη διάθεση.

Όλοι ονειρευόμαστε την επιστροφή στην κανονικότητα, υπέροχες στιγμές με φίλους έξω από το σπίτι και διακοπές. Μέχρι να έρθουν όλα αυτά κρατάμε την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας και συνεχίζουμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

 

H Havaianas ίσως να μην μπορεί πρακτικά να σας ταξιδέψει στα ελληνικά νησιά ή σε εξωτικά μέρη -σίγουρα όμως μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη αίσθηση διακοπών που όλοι χρειαζόμαστε, μέσω της νέας συλλογής Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021. Το brand έχει δημιουργήσει μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, από σαγιονάρες και σανδάλια, μέχρι αξεσουάρ και μαγιό που υπόσχονται να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε στυλ και γούστο.

 

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 της Havaianas είναι εδώ


Η συλλογή city sandals St. Tropez θα φέρει υπέροχα λουλουδάτα prints (και όχι μόνο) στα πόδια σας, η συλλογή Sparkle θα κάνει πιο λαμπερή κάθε ώρα της ημέρας σας και τα μοντέλα της συλλογής beach sandals Sunny II σε έντονα POP χρώματα θα φωτίσουν κάθε εμφάνισή σας και θα πάνε το color blocking σε άλλο επίπεδο.

 

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 της Havaianas είναι εδώ

 

Παράλληλα, η συλλογή Urban θα σας αποδείξει ότι το στυλ και η άνεση πάνε χέρι-χέρι, η οικογένεια Logomania, που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα, θα σας προσφέρει μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων και σχεδίων που υπόσχονται να ολοκληρώσουν υπέροχα το κάθε σας σύνολο και η συλλογή Brasil Fresh θα φέρει το βραζιλιάνικο καλοκαίρι στα πόδια σας.

 


Ανακαλύψτε εδώ όλα τα μοντέλα της νέας συλλογής.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ