Κάνε Hit στο στυλ με το νέο New Era Colour Pack!

Colour Pack: Η New Era καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια συλλογή καπέλων με χρώματα και logos των αγαπημένων σας ομάδων

Έχοντας ως σημείο αναφοράς το baseball, επιλέχθηκαν δύο από τις πιο θρυλικές ομάδες του MLB (Major League Baseball): οι NY YANKEES και LA DODGERS.

ADVERTORIAL

Το New Era καλοκαίρι του 2021 που τόσο περιμέναμε επιτέλους έφτασε. Η εξεταστική περίοδος οδεύει προς το τέλος, η άδεια πλησιάζει και ερχόμαστε όλοι όλο και πιο κοντά στα γνώριμα καλοκαιρινά τοπία.

 

Κάνε Hit στο στυλ με το νέο New Era Colour Pack!

 

Έχοντας ως σημείο αναφοράς το baseball, επιλέχθηκαν δύο από τις πιο θρυλικές ομάδες του MLB (Major League Baseball): οι NY YANKEES και LA DODGERS. Η New Era με το νέο Colour Pack επαναπροσδιορίζει το summer look σας. Επιλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία χρωματιστών καπέλων με χρωματιστά logos της αγαπημένης σας ομάδας και συνδυάστε το με μοναδικά μπλουζάκια που σου προσφέρουν άνεση και στυλ.

 

 

Τα εμβληματικά logos δίνουν ένα τελείως διαφορετικό ύφος στο μπροστινό μέρος των καπέλων. Η New Era έχει καθιερώσει το καπέλο ως ένα κλασσικό στοιχείο του outfit, έχει καταφέρει να του δώσει έναν εναλλακτικό και super stylish χαρακτήρα. Το Colour Pack είναι σίγουρα το καπέλο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, μιας και δεν θα το βγάλετε από πάνω σας. Χάρη στην ευκολοφόρετη σιλουέτα του με το ρυθμιζόμενο fit στο πίσω μέρος του καπέλου και το ελαστικό ύφασμα, έχει την απόλυτη εφαρμογή. Είναι αναμφίβολα μία από τις ωραιότερες και ιδιαίτερες σειρές της New Era.

 

Κάνε Hit στο στυλ με το νέο New Era Colour Pack!

 

Είτε είστε λάτρεις του MLB, είτε όχι, με τη νέα αυτή σειρά θα κάνετε σίγουρα «Hit». Βρείτε ξανά τον αθλητικό και στιλάτο εαυτό σας με τη Colour Pack σειρά της New Era και ετοιμαστείτε για νέες hot εμφανίσεις.

 

 

Τα καπέλα της συλλογής θα τα βρείτε διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική διάθεση Fais Group: 2111088400

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ