Η swatch αγκαλιάζει τη δύναμη της φύσης

COLORS OF NATURE: Η swatch «αγκαλιάζει» τη δύναμη της φύσης

Η συλλογή COLORS OF NATURE είναι φτιαγμένη για τους λάτρεις της περιπλάνησης και της περιπέτειας.

Ενεργοποιήστε το out of office. Ήρθε η ώρα να βγούμε έξω, να εξερευνήσουμε νέες περιοχές και να αφήσουμε την περιπέτεια να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας.

 

Ας εισπνεύσουμε καθαρό αέρα και ας αφήσουμε τη δύναμη των στοιχείων της φύσης να μας πλημμυρίσει. Ο χρόνος φαίνεται να σταματά στη φύση, όμως οι δυνατότητες δεν σταματούν ποτέ. Η εξόρμηση στη φύση μας βοηθά να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μας βάζει σε έναν τρόπο σκέψης που απελευθερώνει το μυαλό και μας ενθαρρύνει να κυνηγήσουμε οτιδήποτε πραγματικά θέλουμε στη ζωή.

 

Η αξία του χρόνου έγκειται στην αξιοποίησή του και η Swatch, με τα ρολόγια της συλλογής COLORS OF NATURE, μας προτείνει να περάσουμε περισσότερο χρόνο κοντά στη φύση και να αφεθούμε στη στιγμή.

 

Η swatch αγκαλιάζει τη δύναμη της φύσης

 

Αυτή η συλλογή, μας προτρέπει να περιπλανηθούμε και να αφήσουμε για λίγο κατά μέρος τα τηλέφωνα και τα laptops μας, να κατευθυνθούμε λίγο πιο μακριά από το πάρκο της γειτονιάς μας και να απολαύσουμε στο μέγιστο όλα όσα έχει να μας προσφέρει η φύση. Αυτός είναι και ο λόγος που καθένα από τα 5 γήινα χρώματα των ρολογιών, αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό τοπίο της φύσης, το οποίο έχει δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών —έντονος βασάλτης, φαράγγια που κόβουν την ανάσα, πυκνά δάση, γιγάντιοι παγετώνες και απέραντες έρημοι.

 

Η BIG BOLD BIOCERAMIC κάσα ρολογιού Ø47.00mm, η στεφάνη καθώς και η κορώνα είναι κατασκευασμένες από το μοναδικό μείγμα δύο τρίτων κεραμικής σκόνης και ενός τρίτου βιολογικής προέλευσης πλαστικού προερχόμενου από καστορέλαιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα δυνατό, ελαφρύ υλικό που είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και ένα φινίρισμα με απαλή αίσθηση, τέλειo για αποδράσεις στη φύση.

 

Ο δείκτης των δευτερολέπτων είναι εμπνευσμένος από το σχεδιασμό της πυξίδας, ενώ το τζάμι είναι κατασκευασμένο από βιολογικής προέλευσης πλαστικό.

 

Η συλλογή COLORS OF NATURE είναι διαθέσιμη online και στα καταστήματα Swatch.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ