4 προτάσεις κοσμημάτων που μπορούν να γίνουν τα ιδανικά δώρα

4 προτάσεις κοσμημάτων που μπορούν να γίνουν τα ιδανικά δώρα

Από κολιέ με σύμβολα καρδιάς, μέχρι λεπτά ασημένια δαχτυλίδια που θα συμπληρώσουν κάθε σας εμφάνιση.

Το κόσμημα είναι ένα δώρο που έχει τόσο διαχρονική, όσο και συναισθηματική αξία. Κι αυτό γιατί είναι ένα δώρο που μπορεί να χαρίσει αναμνήσεις στον παραλήπτη του, κάθε φορά που το κοιτάει. Άλλωστε, όλοι έχουμε από ένα κόσμημα που μας θυμίζει κάποιον αγαπημένο ή μία στιγμή που έχει χαραχθεί στο μυαλό μας και μας προκαλεί όμορφα συναισθήματα.

 

Ο καθένας μας είναι μοναδικός. Κι έτσι πρέπει να είναι και το κόσμημα που μας εκφράζει - να φέρουν δηλαδή την ίδια μοναδικότητα και πρωτοτυπία όπως ο χαρακτήρας μας και ταυτόχρονα να μπορούν να μας χαρίσουν ένα χαμόγελο κάθε φορά που τα κοιτάμε. Κι αυτά τα χαμόγελα είναι ανεκτίμητης αξίας.

 

Καθώς αναζητούμε, λοιπόν, τα πρωτότυπα αυτά κομμάτια, αξίζει να επενδύσουμε ελληνικά brands που μας παρουσιάζουν δημιουργίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ένα από αυτά είναι και το bijoubox.gr. Τη φετινή σεζόν, το bijoubox.gr μας προσφέρει μία ποικιλία από ξεχωριστές συλλογές που ενδείκνυνται για ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους μας, μέσα από 4 διαφορετικές προτάσεις δώρων για γυναίκες και άνδρες.

 

Κολιέ σε σχήμα καρδιάς

 

4 Κοσμήματα ιδανικά για δώρο

 

Το σύμβολο της καρδιάς είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια για να χαρίσει κανείς σε κάποια/ον για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είναι ένα κόσμημα που δε χρειάζεται να συνδυαστεί με πολλά λόγια - μπορεί να πει απλά «σ' αγαπώ» από μόνο του. Στη συλλογή του Bijou Box μπορείτε να επιλέξετε το κόσμημα καρδιά που επιθυμείτε, διαλέγοντας ανάμεσα σε επιλογές από ασήμι ή ατσάλι, διακοσμημένο με ζιργκόν για extra λάμψη, συνδυασμένο με τη λέξη «Love» ή το σύμβολο του απείρου. Παρότι ένα κολιέ με μία καρδιά παραπέμπει σε δώρο που θα προσέφερε κανείς σε μία ρομαντική σχέση, αυτό δε σημαίνει πως οι επιλογές περιορίζονται εκεί. Μπορεί να γίνει ένα ιδανικό δώρο για τη μητέρα ή ένα μέλος της οικογένειά σας, αλλά και για κάποια φίλη/φίλο που αγαπάτε πολύ.

 

 

Ματάκι-στόχος

 

4 Κοσμήματα ιδανικά για δώρο

 

Το «ματάκι» θεωρείται ένα δημοφιλές κόσμημα στην Ελλάδα, αφού πολλές φορές έχει την ιδιότητα του «φυλαχτού» για κάποιους. Ο συμβολισμός του ως «φυλαχτό» το έχει κάνει να θεωρείται κατάλληλο για οποιοδήποτε φύλο ή ηλικία, άρα κι ένα αρκετά αγαπητό δώρο. Γι' αυτό, άλλωστε, το έχουμε δει ανάμεσα στις τάσεις κάθε εποχής τα τελευταία χρόνια, σε κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια ή και σκουλαρίκια. Το «ματάκι» εξελίχθηκε και πλέον το βρίσκουμε και στη μορφή ματιού-στόχου - δηλαδή, δεν απεικονίζεται όλο το «μάτι» αλλά μόνο η ίριδα. Καθώς η μορφή του αυτή είναι ιδιαίτερα μίνιμαλ, έχει υιοθετηθεί και στην ανδρική μόδα, ως διακοσμητικό σε βραχιόλια ή δερμάτινα κολιέ. Αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο, αφού μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις εμφανίσεις, οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

 

Δέντρο της ζωής

 

4 Κοσμήματα ιδανικά για δώρο

 

Ανάμεσα στα διαχρονικά κοσμήματα είναι και το «δέντρο της ζωής» το οποίο το έχουμε δει αρκετές φορές σε προτάσεις δώρων τα τελευταία χρόνια, διακοσμώντας κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια. Το συγκεκριμένο κόσμημα μπορεί να έχει διαφορετικούς συμβολισμούς για τον καθένα - αν και ο βασικός του συμβολισμούς για πολλούς σχετίζεται με τη σοφία και τη γνώση της ζωής. Ωστόσο, μπορεί να συμβολίζει και τη συνέχεια της ζωής και τη σύνδεση από γενιά σε γενιά, γεγονός που το καθιστά ένα ιδανικό δώρο για μια μέλλουσα μητέρα. Μπορείτε να ανακαλύψετε την collection «Δέντρο Ζωής» στο bijoubox.gr.

 

 

Λεπτά και διακριτικά δαχτυλίδια

 

4 προτάσεις κοσμημάτων που μπορούν να γίνουν τα ιδανικά δώρα

 

Οι τάσεις στους συνδυασμούς δαχτυλιδιών επανέρχονται κάθε σεζόν, καθώς αποτελούν πλέον ένα διαχρονικό trend. Τα ασημένια δαχτυλίδια είναι λαμπερά χωρίς να είναι υπερβολικά, φοριούνται παντού και ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση. Μπορείτε να τα συνδυάσετε πολλά μαζί, σε μία μίξη από λεπτά ασημένια ολόβερα και διακοσμημένα με ζιργκόν ή μαργαριτάρια. Τα λεπτά δαχτυλίδια είναι μία ιδανική και κομψή επιλογή, που μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα κοσμήματα χωρίς να δείχνουν υπερβολικά - γεγονός που τα καθιστά ως ένα από τα καλύτερα δώρα. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε και ατσάλινα ανδρικά δαχτυλίδια, σε ασημί ή μαύρη απόχρωση, τύπου σφραγίδας ή πιο μίνιμαλ, που μπορούν να γίνουν εξίσου ξεχωριστά δώρα.

 


Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές κοσμημάτων στο bijoubox.gr.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ