Η Hellmann᾽s μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο online Πασχαλινό τραπέζι

Η Hellmann᾽s μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο online Πασχαλινό τραπέζι

Φέτος, γιορτάζουμε την Κυριακή του Πάσχα με έναν πολύ διαφορετικό και διασκεδαστικό τρόπο.

 ADVERTORIAL

Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει σε μία πολύ διαφορετική και πρωτόγνωρη κατάσταση. Τα πασχαλινά έθιμα, ανέκαθεν περιλάμβαναν την έννοια της συγκέντρωσης και της παρέας - κάτι που, όμως, αυτή την περίοδο όχι μόνο δεν είναι εφικτό, αλλά και απαγορευτικό.

 

Φέτος, το πασχαλινό τραπέζι μπορεί να μην είναι γεμάτο με κόσμο, την οικογένεια και τους φίλους μας, ωστόσο, είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε η εξέλιξη της τεχνολογίας να μπορεί να μας φέρει κοντά με διαφορετικό τρόπο. Καθώς, λοιπόν, το φετινό Πάσχα μας βρίσκει ξεχωριστά στο σπίτι μας, εμείς ενωνόμαστε ξανά μέσα από smartphones, tablets και υπολογιστές. Προστατεύουμε εμάς και τους αγαπημένους μας, μένοντας στο σπίτι και απολαμβάνοντας ήθη και έθιμα με έναν πιο «σύγχρονο» τρόπο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά σύντομα με τους δικούς μας σε ένα μεγάλο τραπέζι.

 

Η Hellmann᾽s μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο online Πασχαλινό τραπέζι

 

Γι' αυτό, η Hellmann's φέτος αναλαμβάνει να μας φέρει όλους κοντά, προσκαλώντας μας στη μεγαλύτερη online Πασχαλινή παρέα. Την Κυριακή του Πάσχα, μπορούμε κι εμείς να συμμετέχουμε στο μεγάλο διαδικτυακό πασχαλινό τραπέζι, με οικοδέσποινα την κ. Ανθή Ανδρεοπούλου (την αγαπημένη φιλόλογο κ. Κική Παπαγεωργακάκη από τη σειρά της Hellmann's στο Youtube), την Μαρία Μπεκατώρου και έναν καλεσμένο-έκπληξη, για μία διαφορετική, αλλά και αξέχαστη Κυριακή του Πάσχα.

 

Την Κυριακή 19 Απριλίου, λοιπόν, στις 13:00 το μεσημέρι, συντονιζόμαστε στην πλατφόρμα Zoom και γιορτάζουμε παρέα από το σπίτι μας, ως μέλη μίας μεγάλης διαδικτυακής παρέας. Θα ευχηθούμε ο ένας στον άλλον, θα e-τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας και θα απολαύσουμε τα πασχαλινά έθιμα με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

 

Μπορούμε και φέτος να είμαστε όλοι μαζί, ακόμα και ξεχωριστά. Έχουμε την ευκαιρία, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να περάσουμε ένα διαφορετικό και διασκεδαστικό Πάσχα, παρέα με τη Hellmann's και όσα ετοιμάζει για το μεγάλο της online Πασχαλινό τραπέζι.

 

«Κλείστε θέση» στο online πασχαλινό τραπέζι της Hellmann's εδώ: https://kalopasxa.me/Hellmanns.

#SpitiMeHellmanns

Instagram

Facebook

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ