Υπάρχει λόγος που λένε πως τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα. Νέα ζωή, νέοι φίλοι, νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις. Ουσιαστικά, όταν είσαι φοιτητής βρίσκεσαι στη «μέση» - δεν ζεις πια μία εφηβική ζωή αλλά ούτε και ακριβώς ενήλικη.

 

Αυτή η «μέση», λοιπόν, πρόκειται να είναι μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου. Βέβαια, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα σου λείψουν, όπως και μερικές ευθύνες που αναγκαστικά χρειάζεται να αναλάβεις. Όπως για παράδειγμα, δεν θα πετύχεις με την πρώτη το λαδερό όπως το φτιάχνει η μαμά σου. Κι όταν έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος, χρειάζεται να τον πληρώσεις, πριν τον θάψεις σε κάποιο συρτάρι.

 

 

 

Αλλά μην ανησυχείς – φέτος το foodiversity έχει σκοπό να χαρίσει στους φοιτητές του πολλά δώρα (και με λιγότερο διάβασμα). Μπαίνοντας στο efood και παραγγέλνοντας με κωδικό «foodiversity», μαζεύεις foodiversity πόντους, ξεκλειδώνεις levels, κερδίζεις στη στιγμή κουπόνια και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ταξίδια, δωρεάν φαγητό, το ενοίκιό σου για ένα ακαδημαϊκό έτος, είδη σπιτιού και δώρα τεχνολογίας.

 

 

 

Η διαδικασία είναι απλή: Παίρνεις μέρος βάζοντας μια φορά τον κωδικό foodiversity και μετά όσο παραγγέλνεις κερδίζεις πόντους. Άλλωστε, ας είμαστε ειλικρινείς, το κινητό είναι πλέον ενός είδους προέκταση των χεριών μας και η επιλογή φαγητού είναι αρκετά σημαντική υπόθεση. Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, όσο εσύ παραγγέλνεις, τόσο καλύτερα τρως, τόσους περισσότερους πόντους μαζεύεις και τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις.

 

Πες μας, λοιπόν, το φαγητό σου να σου πούμε τι φοιτητής είσαι:

 

 

Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι 22 Δεκεμβρίου.