Η Trident έδωσε γεύση στη στιγμή σου και χρώμα στην πόλη σου
Tα σκαλιά στην περιοχή του Χολαργού έγιναν χρωματιστά αερόστατα.

Η Trident έδωσε γεύση στη στιγμή σου και χρώμα στην πόλη σου

ADVERTORIAL

 

Αν εκεί που περπατάς μέσα στο αστικό κέντρο ξαφνιαστείς από το χρώμα, τα σχέδια και την αισιοδοξία ενός έργου street art, τότε κοίταξε λίγο καλύτερα και θα βρεις κάπου εκεί την υπογραφή «by trident». Αυτές οι αναπάντεχες χρωματικές εκπλήξεις έχουν τη γεύση της Trident που ήρθε για να αλλάξει την καθημερινότητα και μαζί τη διάθεσή μας.

 

Η Trident έδωσε γεύση στη στιγμή σου και χρώμα στην πόλη σου
Σε ένα από τα πάρκα της Μεταμόρφωσης τα παγκάκια έγιναν μια πολύχρωμη γωνιά ανάγνωσης, αναδεικνύοντας και τη διπλανή παιδική χαρά.

 

Γιατί όταν το ατελείωτο γκρίζο της πόλης διακόπτεται από πολύχρωμες ζωγραφικές, τότε, χωρίς να το καταλάβεις, χαμογελάς πλατιά γι' αυτήν τη μικρή έκπληξη που σπάει τη ρουτίνα. Η θετική διάθεση της Trident απλώθηκε στην καθημερινότητά μας με τη βοήθεια των καταναλωτών που συμμετείχαν στην ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία, υποδεικνύοντας σημεία που χρειάζονται μια πολύχρωμη παρέμβαση.

 

Με μια ανταπόκριση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έγινε προφανές πως η ζωή μας χρειάζεται περισσότερο χρώμα και πως όλοι αναζητάμε ένα αστικό τοπίο πιο φιλικό, που θα μας χαρίζει μικρά χαμόγελα έκπληξης. Στο κάλεσμα για μια νέα πνοή θετικής διάθεσης ανταποκρίθηκαν με χαρά οι γνωστοί street artists Same84 & Achilles, καθώς και σπουδαστές της Σχολής Βακαλό, οι οποίοι ανέλαβαν το δύσκολο έργο της υλοποίησης αυτής της δράσης. Μιας δράσης που έφερε κοντά την υπόσχεση της Trident με τις προτάσεις του κόσμου.


Το αποτέλεσμα είναι μια διαφορετική εικόνα σε διάφορα σημεία της Αθήνας, και όχι μόνο.

 

 

Η Trident έδωσε γεύση στη στιγμή σου και χρώμα στην πόλη σου
Η εξωτερική περίφραξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος γέμισε πολύχρωμες φούσκες.

 

Άλλωστε, όλη η πρωτοβουλία της Trident έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο, να δώσει χρώμα στη ζωή των ανθρώπων σε διάφορους δήμους, με έργα που θα σε εντυπωσιάσουν και θα σου αποδείξουν πως το χρώμα και η φαντασία είναι αυτά που λείπουν από την καθημερινή μας ζωή. Αυτά και λίγη καλή διάθεση, όπως εκείνη που η Trident φρόντισε να δώσει στα σημεία απ' όπου πέρασε. Όταν βρεθείς σε κάποιο από αυτά τα σημεία θα το καταλάβεις, γιατί θα νιώσεις τη γεύση μιας πρωτοβουλίας που έδωσε χρώμα και φαντασία στην καθημερινότητα μέσα στην πόλη.

 

Η Trident έδωσε γεύση στη στιγμή σου και χρώμα στην πόλη σου
Τα Τρίκαλα ήταν ο τελευταίος σταθμός της Trident, όπου μια χαμογελαστή φιγούρα ξεπροβάλλει στον τοίχο μιας πολυκατοικίας σε ένα έργο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ