Αν αγαπάς τον καφέ τότε γνωρίζεις ήδη τον Dimello espresso. Όταν το όνειρο μιας εταιρείας είναι να αναζητά και να επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες πράσινου καφέ, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη και η συνεχής εξέλιξη, μονόδρομος!


Γι' αυτό τώρα, που ο Dimello παρουσιάζει τη νέα σειρά καφέ φίλτρου, αξίζει να αναζητήσεις και εσύ την ιδανική σου γεύση, για τη δική σου καθημερινή απόλαυση. Ο καφές δεν είναι μονάχα ένα ρόφημα αλλά ένας αρωματικός, γευστικός, γεμάτος ενέργεια σύντροφος σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Ποιος από τους νέους Dimello filter ανταποκρίνεται καλύτερα στο δικό σου lifestyle;

 

Bold Χαρμάνι με χαρακτηριστική γεύση, άρωμα σοκολάτας & ξηρών καρπών, με γεμάτο σώμα. Ένας εξαιρετικός, έντονα καβουρδισμένος, δυνατός και πλούσιος καφές που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Mild Ένα χαρμάνι με ώριμη και βελούδινη γεύση, λεπτά αρώματα και ευχάριστο, ικανοποιητικό σώμα. Ένας εξαιρετικός καφές, μέτριου καβουρδίσματος, για χαλαρές και ξένοιαστες στιγμές που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Brazil Από τα εύκρατα, υποτροπικά υψίπεδα του Sul De Minas της Βραζιλίας, η ομάδα του Dimello φέρνει έναν εξαιρετικό καφέ Arabica. Η τοπογραφία, το κλίμα και τα πλούσια εδάφη της περιοχής γεννούν καφέ με διακριτικό άρωμα ξηρών καρπών και γλυκιά, ήπια γεύση. Πρόκειται για έναν κομψό, μέτρια καβουρδισμένο καφέ με ισορροπημένο σώμα, που μπορείτε να απολαμβάνετε όταν χρειάζεστε αυτό το κάτι παραπάνω.

 

 

 

Ethiopia Από τα πλούσια, υποτροπικά τοπία στην περιοχή Sidamo της Αιθιοπίας έρχεται αυτός ο εξαιρετικός καφές Arabica. Η μορφολογία, το κλίμα και τα παρθένα εδάφη της περιοχής, γεννούν καφέ με αρώματα γιασεμιού & περγαμόντου και ξεχωριστή όξινη γεύση. Δημιουργήσαμε έναν εκλεπτυσμένο, με λεπτό σώμα καφέ, ελαφρά καβουρδισμένο, για όταν χρειάζεστε λίγο πιο στρογγυλεμένη γεύση.

 

Colombia Με καταγωγή από τα Ισημερινά τροπικά δάση των Άνδεων, στην επαρχία Huila της Κολομβίας έρχεται αυτός ο εξαιρετικός καφές Arabica. Η τοπογραφία, το κλίμα και τα νιτρώδη εδάφη της περιοχής γεννούν καφέ με περίπλοκο φρουτώδες άρωμα και πλούσια ήπια γεύση. Πρόκειται για έναν κομψό καφέ με μέτριο σώμα, μέτρια καβουρδισμένο για όταν χρειάζεστε κάτι λίγο πιο χαλαρό.

 

Guatemala Από τις εύφορες, ηφαιστειογενείς πλαγιές της κοιλάδας Acatenango στη Γουατεμάλα, η ομάδα του Dimello σάς φέρνει έναν εξαιρετικό καφέ Arabica. Η μορφολογία, το κλίμα και τα πλούσια εδάφη της περιοχής δημιουργούν έναν καφέ με λεπτό γλυκό άρωμα σοκολάτας και πολύπλοκη φρουτώδη γεύση. Δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό, με πλούσιο σώμα, σκούρο καβουρδισμένο καφέ για ...όταν χρειάζεστε το κάτι παραπάνω.

 

Για να απολαύσεις όμως στο έπακρο τον καθημερινό σου καφέ, ο Dimello σού προσφέρει ακόμα τη συλλεκτική φιλοτεχνημένη σειρά φλιτζανιών για Espresso και Cappuccino με τίτλο "Cuptales"!

 

 


Το συγκινητικό και τρυφερό διήγημα της Δέσποινας Σωτηρίου "Μια ιστορία με λίγο μπλε" αποτέλεσε την τέλεια έμπνευση για τη σειρά διακοσμητικών φλιτζανιών "Cuptales by Dimello". Την υπέροχη ιστορία φιλοτέχνησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο εικονογράφος Άκης Ουλκέρογλου. Μέσα από τα σκίτσα του ζωντανεύουν ένα αγόρι που κρατάει μια μπλε μπάλα, η Αγάπη, ένα κορίτσι με μακριά μαλλιά και πολλοί ακόμα χαρακτήρες της ιστορίας.


Λάβε μέρος στον διαγωνισμό του Dimello στο Instagram και διεκδικήστε πέντε συλλεκτικές κασετίνες με τους νέους Dimello filter και πέντε συλλεκτικές σειρές φλυτζανιών "Cuptales"

 

Instagram: https://www.instagram.com/dimellocoffeeco/
Facebook: https://www.facebook.com/dimellocoffee/

Site: www.Dimellocoffee.com