Τη φετινή Black Friday, η HUAWEI γίνεται προορισμός τεχνολογίας

Τη φετινή Black Friday, η HUAWEI γίνεται προορισμός τεχνολογίας

Ανακαλύψτε τα προϊόντα που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας, για μία ολοκληρωμένη εμπειρία «Μαύρης Παρασκευής».

ADVERTORIAL

H Black Friday είναι πιο κοντά από ποτέ και, μαζί της, έρχεται η ιδανική στιγμή να αποκτήσουμε τα προϊόντα τεχνολογίας που επιθυμούμε. Κάνοντας προσεκτική έρευνα αγοράς, μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στη μεγαλύτερη πρόκληση της ημέρας: Να πάρουμε στα χέρια μας όλα εκείνα που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας, χωρίς να βγούμε εκτός budget.

 

Ισχυρός μας σύμμαχος είναι η HUAWEI που, με σημαντικές προσφορές, μας προσφέρει μία ποικιλία smartphones, tablets, smartwatches, laptops και ακουστικών, για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να αποκτήσουμε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

 

Τη φετινή Black Friday, η HUAWEI γίνεται προορισμός τεχνολογίας

 

HUAWEI P50 Pro

huawei

 

Ένα δυνατό smartphone με εξελιγμένη κάμερα, εξοπλισμένο με τις τελευταίες καινοτομίες της HUAWEI για φωτογραφίες όλο λεπτομέρεια και «ζωντανά» χρώματα ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και υψηλή ευκρίνεια σε μακρινές αποστάσεις. Το P50 Pro είναι το κινητό που θα διορθώσει μόνο του κάθε λεπτομέρεια στις λήψεις μας και μας βοηθά να απαθανατίσουμε τις όμορφες στιγμές της ζωής, χωρίς κόπο με όφελος αγοράς έως και 400€.

 

HUAWEI Matebook D16

huawei

 

Με οθόνη 16 ιντσών αλλά σε σώμα 15 ιντσών, αυτός ο φορητός υπολογιστής μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, ενώ παραμένουμε παραγωγικοί. Ελαφρύ και λεπτό, το  HUAWEI Matebook D16 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τις νέας εποχής της εξ αποστάσεως εργασίας και εκπαίδευσης. Με επεξεργαστή12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series υψηλής απόδοσης και απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών, μετατρέπεται σε ισχυρό εργαλείο που όχι απλώς θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητά μας, αλλά θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας σε κάθε επίπεδο. Για την περίοδο της Black Friday μπορείτε να το βρείτε με όφελος έως και 150€. 


HUAWEI Watch GT3 Pro

huawei

 

Επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή που η άσκηση είναι τρόπος ζωής, χρειαζόμαστε ένα smartwatch που θα καλύψει ιδανικά τις ανάγκες μας, σε όποιο επίπεδο κι αν βρισκόμαστε. Η σειρά HUAWEI Watch GT3 Pro, με την επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης που διαθέτει, είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόμαστε. Οι προηγμένες δυνατότητές της μας επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, να παρακολουθούμε την υγεία της καρδιάς μας κάθε στιγμή, καθώς στα συγκεκριμένα «έξυπνα» ρολόγια είναι ενσωματωμένη η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG, με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ελαφριά και λεπτά, κομψά σχεδιασμένα, τα Watch GT3 Pro μας εισάγουν στη νέα εποχή της βιομηχανίας των smartwatch. Αναζητήστε το με τη μειωμένη τιμή λόγω της Black Friday.

 

Κι οι προφορές της HUAWEI δε σταματούν εδώ. Σημαντικές εκπτώσεις θα βρούμε στα HUAWEI Watch GT3 Active και Watch GT2, δύο smartwatches που μπορούν να ενσωματωθούν στο καθημερινό μας στυλ, ενισχύοντας παράλληλα την προσπάθειά μας να δώσουμε προτεραιότητα στο fitness. Το MatePad 10.4, ένα tablet με οθόνη για διπλή χρήση, που υποστηρίζει παράλληλες και ανεξάρτητες λειτουργίες στα δύο παράθυρα, οδηγεί την παραγωγικότητα αλλά και τη δημιουργικότητά μας ένα βήμα παραπέρα. Και τα ασύρματα Freebuds 4i, με σύγχρονο design, προσφέρουν υψηλή ποιότητα ήχου και μεγάλη αυτονομία, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε την εποχή που χρησιμοποιούσαμε ενσύρματα ακουστικά.

 

Τη φετινή Black Friday, η HUAWEI γίνεται προορισμός τεχνολογίας. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείte να επισκεφθείte την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei. 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ