Τα φετινά Χριστούγεννα, η Vodafone μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές

Σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί», η εταιρεία κάνει τις γιορτές ξεχωριστές, κάνοντάς τους δώρο data, ταινίες και απεριόριστη επικοινωνία.

Ας πάρουμε ένα λεπτό και ας σκεφτούμε ποιο είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Σίγουρα όχι τα λαμπερά ρεβεγιόν, ούτε τα ακριβά δώρα – αυτά που μετρούν στ’ αλήθεια, είναι μόνο η αγάπη και η αξία του να προσφέρεις.

 

 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτές τις μέρες, όλοι μας αισθανόμαστε – περισσότερο από ποτέ, ενδεχομένως - μεγαλύτερη ανάγκη να μοιραστούμε χαρά με τους ανθρώπους μας, να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να έρθουμε κοντά, ανεξάρτητα από τη χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει. Κι αν εμείς, οι ενήλικες, νιώθουμε έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μεγαλύτερος είναι ο ενθουσιασμός των παιδιών. Ήδη ανυπομονούν να έρθει ο Άγιος Βασίλης, να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ κουκουλωμένα με την αγαπημένη τους κουβέρτα για να δουν τις αγαπημένες τους ταινίες και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Το παραπάνω, δεν είναι δεδομένο για όλους. Μπορεί να γίνει, ωστόσο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Κι η Vodafone, με σύγχρονα δίκτυα τηλεπικοινωνιών νέας γενιάς, έρχεται να μας θυμίσει πως αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όλα είναι δυνατά. Έτσι λοιπόν, κάνει τις γιορτές πιο ξεχωριστές για τα παιδιά που το χρειάζονται λίγο παραπάνω.

 

 

Σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί», βοηθά δωρεάν τα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές, να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους και να απολαύσουν τα Χριστούγεννα. Τους δίνει φωνή, εικόνα και ψυχαγωγία, διαθέτοντας σε κλειστές δομές απεριόριστη ομιλία και data σε κινητή, απεριόριστη ομιλία σε σταθερή, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα τηλεοπτικού περιεχομένου Vodafone TV, με χιλιάδες ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και ντοκιμαντέρ, αλλά και tablet, ώστε να μπορούν να απολαύσουν αυτή την περίοδο χωρίς περιορισμούς.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία επιβεβαιώνει στην πράξη τη στρατηγική της τοποθέτηση, «Vodafone: Together We Can». Όταν ο άνθρωπος συνεργάζεται με την τεχνολογία, μπορεί πράγματι να δημιουργήσει μία βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Και τις φετινές γιορτές, τα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές σε όλη την Ελλάδα, θα χαμογελάσουν πλατιά, ακριβώς όπως τους αξίζει.

 

Τα φετινά Χριστούγεννα, η Vodafone μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές
 

 

 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ