Στα παρασκήνια του τηλεοπτικού σποτ της Fischer

0

Η Fischer, η αγαπημένη Pilsener μπίρα, παρουσίασε πρόσφατα το νέο τηλεοπτικό σποτ της με τίτλο “Taste the Experience”, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου, με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη και πρώτο Έλληνα ambassador της μάρκας.

 

Η ομάδα της LIFO βρέθηκε στα παρασκήνια και σας δίνει μία μικρή γεύση από το backstage υλικό του τηλεοπτικού σποτ, το οποίο μας προσκαλεί να αναζητήσουμε ευκαιρίες να απολαύσουμε τη ζωή, με τη δική μας προσωπική οπτική, μετατρέποντας τις απλές και καθημερινές μας στιγμές, στην πιο ξεχωριστή εμπειρία.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα κόμβος κρίσιμων ορυκτών πρώτων υλών στην Ευρωπαϊκή προτεραιότητα για αυτάρκεια

Good Living / Η Ελλάδα κόμβος κρίσιμων ορυκτών πρώτων υλών στην Ευρωπαϊκή προτεραιότητα για αυτάρκεια

Στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στην ΒΑ Χαλκιδική, η Ελληνικός Χρυσός, θυγατρική της Καναδικής Eldorado Gold, αναπτύσσει μία από τις μεγαλύτερες άμεσες ξένες επενδύσεις στη χώρα
THE LIFO TEAM
Ποιο είναι το νερό που έχει γίνει η πιο σταθερή επιλογή των Ελλήνων;

Good Living / Ποιο είναι το νερό που έχει γίνει η πιο σταθερή επιλογή των Ελλήνων;

Το νερό που εμπιστεύεσαι δεν είναι λεπτομέρεια, είναι στάση ζωής, μία καθημερινή επιλογή. Και οι καταναλωτές έχουν αποφασίσει: φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, το Νο1 φυσικό μεταλλικό νερό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
THE LIFO TEAM
Πώς η ανάπλαση των κλειστών πάρκινγκ δίνει μια ανάσα στο κέντρο της πόλης

Good Living / Πώς η ανάπλαση των κλειστών πάρκινγκ δίνει μια ανάσα στο κέντρο της πόλης

H πρόσφατη επαναλειτουργία του πάρκινγκ της πλατείας Κοτζιά και το νέο πάρκινγκ στον Σταθμό Λαρίσης που πρόκειται να ανοίξει σύντομα αποδεικνύουν την αναγκαιότητα μιας πρωτοβουλίας στο ζήτημα της στάθμευσης.
THE LIFO TEAM
Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Good Living / Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Με φιλοσοφία συνδεδεμένη με το περιβάλλον, την αυτάρκεια αλλά και τη γνώση, το ξενοδοχείο επένδυσε στη βιωσιμότητα και διακρίθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Zero Waste Horeca, που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Alkyna Lifestyle Beach Resort»:

Good Living / Το «Alkyna Lifestyle Beach Resort» φέρνει τη βιωσιμότητα στην κερκυραϊκή φιλοξενία

Μέλος των βραβευμένων Ella Resorts, το ξενοδοχείο διακρίθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste HoReCa που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

Good Living / «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

H Νικολέττα Κολομπούρδα, Chief People Officer & Μέλος της Διοίκησης Lidl Ελλάς μιλά για την πιστοποίηση της εταιρείας ως Top Employer και τη σημασία της ενσυναίσθησης σε έναν κόσμο ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM